Hoppa direkt till innehållet
printicon

Projektadministratör

Institutionen för klinisk vetenskap

Ansök

senast

2019-10-25

  • Typ av anställning Tillsvidareanställning
  • Omfattning 100%
  • Ort Umeå

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär ett nära samarbete med forskningsledare och att fungera som administrativt stöd till forskare. I det ingår kalenderhantering, samordning av forskningsprojekt, handläggning av forskningsansökningar, administration av möten, kurser och resebokningar, organisation av konferenser, uppdatering av hemsida och databaser, sammanställningar av statistik och eventuellt viss ekonomiadministration. Även enklare arbetsuppgifter som kopiering och utskrifter av dokument samt beställning av lunch och catering ingår. Arbetet innebär såväl nationella som internationella kontakter med forskare och övrig personal.

Kvalifikationer

Du har relevant högskoleutbildning eller kunskaper förvärvade på annat sätt som arbetsgivaren bedömer likvärdiga. Goda kunskaper i Microsoft Office och Adobe Acrobat samt tidigare erfarenhet av projektadministration inom universitet är krav. Du är van vid att delta i möten, sammanställa och utfärda mötesagendor samt ta minnesanteckningar. För arbetet krävs även initiativförmåga, noggrannhet och god samarbets- och prioriteringsförmåga. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska såväl som på engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Erfarenhet av internationellt arbete är meriterande och likaså kunskap i webbpubliceringssystemen Episerver och Wordpress.

Villkor

Tillträde 1 december 2019.

Tillträde

191201

Kontaktperson

Magnus Domellöf, professor/överläkare

090-785 21 28

Diarienummer

AN 2.2.1-1457-19

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2019-10-25

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.