Projektassistent, 50%, 10 mån Idrottsmedicin

• Omfattning 50%
  • Ort Umeå

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att sammanställa komplexa datamängder, göra statistiska beräkningar, inklusive multivariata analyser samt författa vetenskapliga texter på engelska.

Behörighet

Minst Magisterexamen inom ett medicinskt vetenskapsområde. Du ska behärska svenska och engelska på avancerad nivå i både tal och skrift.

Vem söker vi?

Du är van att självständig arbeta med komplexa vetenskapliga data och göra relevanta bedömningar av vilka metoder som bäst lämpar sig för analys.

Du ska kunna:

·         Hantera Office-program (Word, Excel)

·         Använda referensprogram (EndNote)

·         Beräkna statistik (JMP, SPSS, R, SIMCA eller liknande)

Kunskap om flera olika program för statistik och bildbehandling (t.ex. Photoshop) är meriterande.

Du bör ha ett eget intresse av forskning inom idrott, fysisk aktivitet och hälsa.

Om anställningen/Villkor för anställningen

Anställningen är tidsbegränsad till 10 månader med start senast 2019-02-01 och omfattar 50% av en heltid. Anställningen utgår från Idrottsmedicinska Enheten, men din fysiska placering kan periodvis förläggas på annan plats.

Så här ansöker du
Du ansöker via vårt rekryteringssystem. Logga in och sök via knappen längst ner på sidan.

Din ansökan ska innehålla

·         CV

·         Publicerade vetenskapliga artiklar

·         Intyg från medförfattare, handledare eller liknande gällande självständighet vid författande av vetenskapliga texter.

Mer om oss på Idrottsmedicin och Institutionen för Samhällsmedicin och Rehabilitering kan du hitta här:

2019-02-04

Christer Malm