Information till medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 4 juni 2020)

Hoppa direkt till innehållet
printicon

Projektassistent, Northpop

Institutionen för klinisk vetenskap

Ansök

senast

2020-06-09

  • Typ av anställning Tillsvidareanställning
  • Omfattning 35%
  • Ort Umeå

Beskrivning
Hälsan grundläggs tidigt i livet, men vi saknar kunskap om hur kost, bakterieflora, miljögifter, läkemedel, stress, fysisk aktivitet och genetik påverkar barnets utveckling. Avsikten med NorthPop-studien är att identifiera påverkbara faktorer som kan förbättra barns hälsa. Alla blivande föräldrar i Västerbotten inbjuds att delta i studien. Studiedeltagare rekryteras genom att bli tillfrågade av NorthPop-personal vid rutinultraljudet på Norrlands universitetssjukhus. Vi söker nu en projektassistent under 10 månader, med omfattningen 35% av en heltid. Start 2020-07-01 eller enligt överenskommelse. 

Arbetsuppgifter
I arbetet som projektassistent ingår att vara en del av teamet som rekryterar deltagare både genom fysiska möten och per telefon, samt utföra administrativa uppgifter kring förberedelse och dokumentation av rekryteringen. I arbetet ingår också att besvara deltagares frågor om studien, hantering och dokumentation av mottagna provsvar, utskick och packning av samtyckesformulär samt delta i planeringsmöten.


Kvalifikationer
Vi ser att den sökande har erfarenhet av arbete som projektassistent inom liknande forskningsprojekt och av arbetsuppgifter enligt ovan.
Du som söker ska även ha erfarenhet av följande datasystem: Confirmit, NCS Cross, Obstetrix och PMO. Det är viktigt att du har hög social kompetens samt behärskar svenska både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde

2020-07-01

Diarienummer

AN 2.2.1-748-20

Löneform

månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2020-06-09

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.