Hoppa direkt till innehållet

Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 27 november 2020)

printicon

Projektassistent till Handelshögskolan

Handelshögskolan vid Umeå universitet

Ansök

senast

2020-12-01

  • Typ av anställning Visstidsanställning 3-6 månader
  • Omfattning 100%
  • Ort Umeå

Vi söker en projektassistent till ett forskningsprojekt som finansieras av European Regional Development Fund. Anställningen är placerad vid enheten för företagsekonomi, Handelshögskolan, avser heltid och är tidsbegränsad till tre månader. Välkommen med din ansökan senast 2020-12-01.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består i att intervjua och följa pågående arbete i olika företag och organisationer. Projektassistenten kommer att bli involverad i ett projekt som finansieras av European Regional Development Fund. Studien fokuserar på hur olika företag och organisationer skapar och etablerar nätverk och ecosystem. Insamlat material kommer i förlängningen användas för att kartlägga och jämföra olika möjligheter att utveckla olika typer av Business Innovation Ecosystems.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en magisterexamen i företagsekonomi och kunskap och erfarenheter från affärsutveckling och affärsekosystem. Kunskap om teknikföretag, start-up-processer och digitalisering är meriterande.

Ansökan
Din ansökan ska vara inkommen via universitetets e-rekryteringssystem senast 2020-12-01.

Ansökan ska innehålla:

  • En kort beskrivning av dig själv samt motivering till varför du söker anställningen.
  • CV
  • Kopior av betyg och intyg med relevans för anställningen.
  • Namn och kontaktuppgifter till minst två referenspersoner.

Information
För mer information om anställningen kontakta professor Tomas Blomquist, tfn 090-786 7722, tomas.blomquist@umu.se.

Mer om Handelshögskolan

Som en internationellt respekterad, nationellt inflytelserik och regionalt förankrad del av Umeå universitet bidrar Handelshögskolan till samhällsutvecklingen genom utbildning och forskning av hög internationell standard.

I samspel med vårt omgivande samhälle bedriver vi utbildning och forskning som bidrar till individers förståelse, förmåga och ansvarstagande vad gäller samhällets utmaningar och betydelsen av hållbar utveckling.

Vi är ca 150 anställda fördelat mellan vårt kansli och våra enheter för företagsekonomi, nationalekonomi och statistik. Ca 3000 studenter passerar årligen våra kurser och vi bedriver utbildning från grund- till forskarutbildningsnivå i företagsekonomi, nationalekonomi och statistik.

Enheten för företagsekonomi har ca 60 anställda. Vi bedriver forskning inom sektionerna entreprenörskap, management, marknadsföring och redovisning/finansiering.

Handelshögskolan är AACSB-ackrediterad och hållbarhetscertifierad enligt miljöledningsstandarden ISO14001. Läs mer om Handelshögskolan här: https://www.umu.se/handelshogskolan/

Välkommen med din ansökan!

Tillträde

2021-03-01 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson

Tomas Blomquist, professor

090-786 7722, tomas.blomquist@umu.se

Diarienummer

AN 2.2.1-1513-20

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2020-12-01

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.