Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Projektassistent

Institutionen för strålningsvetenskaper

Ansök

senast

2021-07-01

  • Typ av anställning Visstidsanställning 3-6 månader
  • Omfattning 100%
  • Ort Umeå

Institutionen för strålningsvetenskaper är forskningsmässigt en dynamisk och internationellt framgångsrik miljö inom diagnostisk radiologi, onkologi, kognitiv neurovetenskap, radiofysik och medicinsk teknik. Institutionen tillhör den medicinska fakulteten vid Umeå universitet.

Institutionen för strålningsvetenskaper söker en projektassistent inom medicinsk bildanalys. Anställningstiden är 4 månader och avser heltid med start 1 september 2021 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består i att under handledning genomföra medicinsk bildanalys av MR och PET bilder. Det verktyg som du primärt kommer att använda är Mice toolkit. Arbetet kommer att vara förlagt till Umeå.

Behörighet och andra kvalifikationer

Du ska ha dokumenterad kunskap inom MR och PET, vilket anses uppfyllas om du har sjukhusfysikerexamen eller motsvarande. Du ska också ha kunskap inom medicinsk bildanalys och vara familjär med till exempel registreringar.

Det är meriterande att ha tidigare erfarenhet av att använda den mjukvara som kommer att användas i projektet – Mice toolkit.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla

  • Personligt brev (max en A4-sida) där du beskriver din kompetens och motiverar ditt intresse för befattningen
  • CV med examina
  • Namn och kontaktuppgifter till två referenspersoner

Ansökan ska vara skriven på svenska eller engelska. Ansökan ska göras via vårt e-rekryteringssystem Varbi och vara inkommen senast 1 juli 2021.

Upplysningar

Lämnas av professor Tufve Nyholm, Institutionen för strålningsvetenskaper, Umeå universitet, tufve.nyholm@umu.se

Mer om oss

Mer information om Institutionen för strålningsvetenskaper finns att läsa på vår websida https://www.umu.se/institutionen-for-stralningsvetenskaper/

Välkommen med din ansökan!

Tillträde

1 september

Kontaktperson

Tufve Nyholm

090-7867292

Diarienummer

AN 2.2.1-996-21

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2021-07-01

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.