Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Projektassistent

Avdelningen för arbetsterapi

Ansök

senast

2022-02-02

  • Typ av anställning Visstidsanställning längre än 6 månader
  • Omfattning 50%
  • Ort Umeå

Beskrivning

Som projektassistent kommer du att arbeta i ett projekt som avser undersöka hur ett e-hälsoverktyg, ”Min KOL”, kan stödja implementering av evidensbaserade hälsofrämjande insatser för personer med KOL. Min KOL har utvecklats genom användarmedverkan och kommer att finnas tillgänglig som e-tjänst på 1177 Stöd och Behandling. Min KOL kommer att utvärderas i en pilot- och genomförbarhetsstudie samt i en nationell randomiserad kontrollerad studie. 

Arbetsuppgifter

Som projektassistent kommer du att ingå i ett team av seniora och juniora forskare. Tillsammans med forskargruppen kommer du framför allt att arbeta med administrativa förberedelser och rekrytering till den randomiserade kontrollerade studien.  Detta innebär bl.a. att informera om projektet för personal vid olika hälsocentraler i landet, ha kontakt med studiedeltagare, och förbereda för tester och intervention. Arbetet kan innebära resor till studieorter.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha avlagt kandidatexamen inom medicinsk vetenskap eller annat för projektet relevant ämne, eller vara legitimerad arbetsterapeut. God muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga på svenska och engelska,  B-körkort är även ett krav. 

Vi letar efter en medarbetare med förmåga att arbeta självständigt såväl som i en del av ett team.  Det är meriterande att ha erfarenheter av arbete relaterat till projektets inriktning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Villkor

Tjänsten är på 50% under ett års tid. 

Ansökan skall innehålla:

  • Curriculum Vitae
  • En kort beskrivning av varför du är intresserad av tjänsten och hur du kan bidra till det aktuella projektet (max 1 A4-sida)
  • Kopior av relevanta examensbevis
  • Namn och kontaktinformation till minst två referenspersoner

Du ansöker via vårt e-rekryteringssystem som du kan nå via applikationsknappen nedan. När ansökan tas emot kommer du att få ett bekräftelsemail.Tillträde

Enligt ÖK, så snart som möjligt

Kontaktperson

Annika Toots

090-7866329

Diarienummer

AN 2.2.1-1840-21

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2022-02-02

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.