"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Projektledare för Språkprogram för medarbetare vid Umeå universitet

Personalenheten

Ansök

senast

2023-04-10

  • Typ av anställning Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning 50 %
  • Ort Umeå

Umeå universitet är ett av Sveriges största lärosäten med över 37 000 studenter och cirka 4 700 anställda. Vid universitetet finns en mångfald av utbildningar av hög kvalitet och världsledande forskning inom flera vetenskapsområden, och här gjordes den banbrytande upptäckten av gensaxen CRISPR-Cas9 som tilldelats Nobelpriset i kemi. Vid Umeå universitet är allt nära. Våra sammanhållna campus gör det lätt att mötas, samarbeta och utbyta kunskap, något som gynnar en dynamisk och öppen kultur.

Den samhällsomvandling och de stora gröna investeringar vi ser i norra Sverige skapar enorma möjligheter och komplexa utmaningar. För Umeå universitet handlar det om att bedriva forskning om – och mitt i – ett samhälle i omvandling. Men också om att leverera utbildningar för regioner som behöver expandera fort och hållbart. Det är helt enkelt här framtiden skapas.

Är du intresserad av att veta mer? Läs mer om Umeå universitet som arbetsplats.

 

Vi söker nu dig som vill leda projektet ”Språkprogram för medarbetare vid Umeå universitet– en förstudie”

Vi erbjuder dig
en kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens där du som projektledare får ett mycket viktigt uppdrag med stor betydelse för Umeå universitets strategiska kompetensförsörjning. För mer information om Umeå universitets förmåner finner du här.

Arbetsuppgifter
Projektet, som är en förstudie, finansieras av Umeå universitets lokala utvecklingsfond och ägs av Personalenheten i nära samarbete med Institutionen för språkstudier. Projektperioden är nio månader (tilltänkt period, augusti 2023 tom april 2024). Syftet med projektet är att genomföra en behovsanalys gällande utbildningsutbud i svenska och engelska för universitetets medarbetare. I förstudien undersöks, i ett brett perspektiv, de språkliga utmaningar verksamhet och medarbetare ställs inför, behov analyseras och förslag på åtgärder presenteras. Här kan du läsa mer om projektet.

Ditt uppdrag som projektledare blir att tillsammans med projektgrupp bestående av fem personer (både lärare och teknisk-administrativ personal) leverera de projektresultat som anges i projektansökan. Du kommer rapportera till en styrgrupp bestående av bland annat personalchef och prefekt vid Institutionen för språkstudier.

Vi söker dig som har

  • examen på lägst kandidatnivå
  • god kännedom om och erfarenhet av Umeå universitets organisation
  • erfarenhet av att leda projekt
  • för arbetsuppgifterna relevant erfarenhet
  • goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Som person är du strukturerad, mål- och resultatinriktad samt självgående och du har en mycket god ledarskapsförmåga och samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Arbetet som projektledare är på 50 %. Det kan antingen utföras som ett uppdrag inom ramen för befintlig anställning vid Umeå universitet (om tillämpligt och sådan finns) eller i form av en ny anställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Närmare upplysningar lämnas av
HR- strateg Linda Bergelí, tel. 090-786 59 95, linda.bergeli@umu.se, samt personalchef Lars Nordlander, tel. 090- 786 61 93, lars.nordlander@umu.se  

Facklig information
Lämnas av SACO, tel. 090-786 53 65, SEKO civil, tel. 090-786 52 96 samt ST, tel. 090-786 54 31.

Ansökan
Din ansökan skickas in via universitetets rekryteringssystem Varbi, och ska vara inkommen till Umeå universitet senast 7 april. I denna rekrytering söker du enbart med ditt CV. I ansökningsformuläret kommer du att få svara på frågor om varför du söker samt ge information om din kompetens och erfarenhet.

Välkommen med din ansökan!

Faktaruta

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Ansökningsdatum

2023-04-10

Diarienummer

AN 2.2.1-473-23

Kontaktperson

Lars Nordlander

0907866193

Linda Bergéli

090-7865995

Fackliga kontakter

SACO

090-7865365

SEKO

090-7865296

ST

090-7865431

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.