Huvudmenyn dold.

• Typ av anställning Visstidsanställning längre än 6 månader
  • Omfattning 100%
  • Ort Umeå

Är du sugen på nya utmaningar i en spännande disciplinär verksamhet  med transnationella samarbeten för en bättre folkhälsa som gör skillnad i samhället? Då är du rätt person för oss!

Vi söker nu en projektsamordnare med fokus på EU-projekt hos institutionen för folkhälsa och klinisk medicin.

Arbetsuppgifter

Din roll är att vara en länk mellan universitetet och Region Västerbottens enhet Livsmedicin, du ansvarar för samordning av forskningsgruppens EU-projektredovisning tillsammans med ekonomisamordnare vid universitetet.

Du kommer att agera som ett stöd till Livsmedicins verksamhet i forsknings- och innovationsfrågor med fokus på internationella samarbeten och EU-projekt. Det betyder bland annat att du kommer bistå forskare i olika moment av forsknings- och innovationsprojekt, i kontakter med nationella och internationella partners samt i kontakter mellan företag och forskning kopplat till vår testbäddsverksamhet. Du kommer att arbeta med underlag och uppföljning av ansökningar och upprättande av avtal i samråd med universitetsjuristerna.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med uppföljning och projekthantering av EU-projekt.

Anställningen innebär breda kontaktytor både internt och externt mot finansiärer, myndigheter och andra lärosäten nationellt och internationellt. För ett gott arbetsresultat är lyhördhet, förmåga att samverka, självständighet och vilja att ta ansvar viktiga förutsättningar.

Kvalifikationer

Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet. Du har vana av självständigt administrativt arbete inom externt finansierade projekt.

För att lyckas i rollen behöver du ha initiativkraft, god planeringsförmåga och kunna samla och bearbeta information. Du är noggrann och har god kommunikationsförmåga.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Erfarenhet av att arbeta med statlig redovisning, gärna från universitet eller högskola, är meriterande.

Du har ett serviceinriktat förhållningssätt, har lätt för att samarbeta med andra och är en strukturerad och noggrann person. Du vill inspirera och inspireras av andra, är tilltalad av att finnas med i vårt utvecklings- och förändringsarbete, har ett intresse för mångfaldsfrågor och värnar om ett öppet arbetsklimat.

Villkor

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Låter det här tilltalande? Arbetet som projektsamordnare innebär ett varierat arbete tillsammans med ett drivet och trevligt arbetslag som alla arbetar på olika sätt för att människor ska kunna vara friska genom hela livet. Välkommen med din ansökan!

Snarast enligt överenskommelse

Diarienummer

AN 2.2.1-1144-22

Löneform

fast månadslön

Fackliga kontakter

SACO

SEKO

ST

senast

2022-08-07

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.