Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 31 mars 2021)

Projektsamordnare grundutbildning, 2 år, institutionen för molekylärbiologi

Institutionen för molekylärbiologi

senast

2021-04-15

• Typ av anställning Visstidsanställning längre än 6 månader
  • Omfattning 100%
  • Ort Umeå

Institutionen för molekylärbiologi, som tillhör både den tekniskt-naturvetenskapliga fakulteten och den medicinska fakulteten, har en dynamisk och internationell miljö med ca 175 medarbetare från 37 länder. Institutionens huvuduppgifter är forskning och forskarutbildning, grundutbildning och samverkan med det omgivande samhället. För mer information se www.umu.se/molbiol.

Vi söker en projektsamordnare grundutbildning för en tidsbegränsad anställning under 2 år avseende heltid. Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Projektsamordnaren kommer att ha en central roll i utvecklandet av vår nystartade ”Edusupport” grupp vilken har stödfunktion för genomförandet av utbildning. Institutionen ger kurser för flera olika program på teknisk-naturvetenskapliga och medicinska fakulteterna. ”Edusupport” innefattar bl.a. arbetsuppgifterna kursadministration, programadministration, lokalbokning, studievägledning, studentrekrytering och studierektorsfunktion.

Vidare ska projektsamordnaren ha ansvar för att vid varje givet tillfälle aktivt bidra till att formulera och ha ansvar för att koordinera ett till flera grundutbildningsprojekt, vilka varierar över tid. Dessa projekt är f.f.a. stöd för kursansvariga och lärare i det systematiska förbättringsarbetet inom alla aspekter av studentrekrytering och undervisning, även praktiskt laborativa delar. Institutionen är internationaliserad så arbetsspråk är i stor utsträckning engelska och en stor fraktion av våra studenter är på utbyten eller studerar på våra kurser som ges på engelska.

Kvalifikationer

Du ska lägst ha masterexamen inom molekylärbiologi med en bredd i din experimentella erfarenhet, samt betydande pedagogisk utbildning och erfarenhet. Du ska ha erfarenhet av att assistera studenter i laborativa studier inom molekylärbiologi. Vi söker person som har omfattande erfarenhet av administration av högskoleutbildning i alla steg, från rekrytering, programarbete, studentinteraktioner och studierektorsuppgifter. Eftersom arbetet innebär många personkontakter, på svenska och engelska, så söker vi person med dokumenterad erfarenhet av att arbeta på båda språken. Du är god organisatör samt har ett prestigelöst förhållningssätt och en problemlösande inställning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och att kunna ha en framskjuten roll i ett teamarbete och presentera inför olika grupper.

Övriga önskvärda kvalifikationer

Genomförd forskarutbildning är en viktig merit liksom erfarenhet av arbete i gymnasieskolan. Erfarenhet från att arbeta i internationaliserade miljöer är önskvärt.

Ansökan

Du ansöker genom vårt elektroniska rekryteringssystem senast 15e April 2021. Din ansökan ska innehålla:

Personligt brev
CV/meritförteckning
Vidimerade kopior av betyg och intyg

I slutfasen av rekryteringen kommer referenser att tas, inkl. närmsta chef.

Välkommen med din ansökan!

Snarast möjligt eller enligt överenskommelse

Matthew Francis

matthew.francis@umu.se

Diarienummer

AN 2.2.1-513-21

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

SEKO

ST

senast

2021-04-15

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.