Hoppa direkt till innehållet

Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 31 mars 2021)

printicon

Projektsamordnare i kliniskt forskningsprojekt inom Barn- och ungdomspsykiatri

Institutionen för klinisk vetenskap

Ansök

senast

2021-04-21

  • Typ av anställning Visstidsanställning 3-6 månader
  • Omfattning 80%
  • Ort Umeå

En projektsamordnare sökes till ett kliniskt barnpsykiatriskt forskningsprojekt. Projektet är en randomiserad kontrollerad prövning av en ny psykologisk gruppbehandling för tonårsdepression.

Institutionen för Klinisk Vetenskap, Barn- och ungdomspsykiatri söker en engagerad och strukturerad projektsamordnare med erfarenhet av arbete med ungdomar med psykisk ohälsa till ett forskningsprojekt som syftar till att utvärdera en ny psykologisk gruppbehandling för tonårsdepression. Du kommer att arbeta självständigt med projektledning, men också arbeta med att rekrytera patienter 15 - 22 år gamla från Barn- och ungdomspsykiatri och Ungdomshälsan i Region Västerbotten och Region Västernorrland. Arbetet kommer innebära samordning med kliniskt verksam personal, andra forskare, kliniskt forskningscentrum och biobanken. Projektet leds av Eva Henje docent vid Umeå Universitet.

Du är utbildad eller är på väg att slutföra studier till psykolog, socionom eller sjuksköterska, eller har annan vårdinriktad högskoleutbildning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att projektleda. Det är också meriterande om du har deltagit i klinisk forskning och datainsamling och att ha arbetat med ungdomar med psykisk ohälsa och har erfarenhet av bedömning av affektiva tillstånd så som ångest och depression och är van vid journalföring. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Utlysningen avser vikariat med omfattningen 80%, fram till 2021-12-31. Du förväntas utföra huvuddelen av ditt arbete på BUP, Klinisk Vetenskap, Umeå Universitet. Tillträde i augusti eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ska göras via e-rekryteringssystemet Varbi som du hittar på universitetets sida för Lediga jobb. Ansökningsförfarandet öppnar 2021-03-31.

https://www.umu.se/jobba-hos-oss/lediga-jobb/

En fullständig ansökan ska innehålla:

  1. Personligt brev som sammanfattar din bakgrund och tidigare erfarenheter från liknande projekt.
  2. CV/meritförteckning
  3. Ev. övriga meriter med relevans för anställning
  4. Kontaktuppgifter till två referenspersoner

Observera att ofullständig ansökan inte kommer att behandlas.

Närmare upplysningar lämnas av PI Eva Henje +46738019212  eva.henje@umu.se

Facklig information lämnas av SACO, 090- 786 53 65, SEKO civil, 090-786 52 96 samt ST, 090-786 54 31

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-21!

 

Om BUP Kliniskvetenskap institutionen:

BUP, Klinisk vetenskap erbjuder en aktiv och kreativ forsknings- och utbildningsmiljö för såväl anställda som studerande. Vi arbetar med klinisk forskning och undervisning i Barn- och ungdomspsykiatri. Närmare information om den verksamhet som pågår framgår av vår hemsida: https://www.umu.se/institutionen-for-klinisk-vetenskap/barn--och-ungdomspsykiatri/

Tillträde

enligt överenskommelse

Kontaktperson

Eva Henje, PI

+46738019212  eva.henje@umu.se

Diarienummer

AN 2.2.1-456-21

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2021-04-21

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.