Samordnare till Externa relationer

• Omfattning 100%
  • Ort Umeå

Beskrivning

Umeå universitet utvecklar samspelet mellan forskning, utbildning och samhälle och spelar på så sätt en central roll i regionens utveckling. Enheten för Externa Relationer, ER, är en central förvaltningsenhet med uppgift att erbjuda professionellt stöd till universitetsledning, fakulteter, institutioner, forskare och lärare. Vid enheten arbetar 20 personer fördelade på två verksamhetsområden Samverkan och Forskningsfinansiering.

Arbetsuppgifter

Vi söker en samordnare till området Samverkan. Som samordnare arbetar du med at ge stöd till implementering av samverkansaktiviteter, koordinering av utvecklingsprojekt och framtagande av underlag och skrivelser inom samverkan och nyttiggörande. Kunskaps- och relationsbyggande i syfte att utgöra ett bra stöd till forskning och utbildning är centralt i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har en högskoleutbildning om minst 180hp. Du ska ha dokumenterad erfarenhet från arbete med att ge stöd till samverkan och nyttiggörande samt erfarenhet av att stötta implementering av samverkansaktiviteter inom olika universitetsutbildningar. Du ska också ha erfarenhet av kontaktskapande arbete och ha förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt kunna kommunicera på både svenska och engelska. Du ska ha förmåga att skapa goda relationer med såväl arbetsgivare som universitetets institutioner, vara drivande och ha ett lösningsorienterat och självständigt arbetssätt. Du är ansvarsfull och engagerad samt van att ta initiativ och prioritera.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillsvidareanställning med tjänstgöring 100%. Tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Närmare upplysningar lämnas av enhetschef Hans-Olov Byquist, tel 072-538 53 55, e-post hans-olov.byquist@umu.se eller verksamhetsledare Anna Mannelqvist, tel 070-661 51 92, e-post  anna.mannelqvist@umu.se. Se även www.er.umu.se

Facklig information lämnas av SACO, 090-786 53 65, SEKO civil, 090-786 52 96 samt ST, 090-786 54 31.

Sista ansökningsdag är 2019-11-28.

Välkommen med din ansökan!

Snarast möjligt enligt överenskommelse

Diarienummer

AN 2.2.1-1641-19

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

SEKO

ST

senast

2019-11-28

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.