Information till medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 21 oktober 2020)

Hoppa direkt till innehållet
printicon

Sekreterare till Planeringsenheten

Planeringsenheten

Ansök

senast

2020-10-29

  • Typ av anställning Visstidsanställning längre än 6 månader
  • Omfattning 100%
  • Ort Umeå

Beskrivning

Planeringsenheten tillhandahåller ett kvalificerat utrednings- och handläggarstöd inom områdena: utbildning, forskning, forskarutbildning, kvalitet, ekonomi, organisation, regelverk, ledningskoordination och ledningsstöd. Inom funktionen ledningsstöd arbetar vi med ett nära administrativt stöd och service till universitetsledningen. Verksamheten styrs i hög grad av prioriteringar och direkta uppdrag från universitetsledningen. På enheten finns många duktiga och trevliga medarbetare och vi hoppas att du vill bli en av oss!

Arbetsuppgifter

Som administratör/sekreterare arbetar du med olika typer av uppgifter som alla syftar till att administrativt stötta universitetsledningen. Arbetet innebär bland annat att hantera inkommande inbjudningar och förfrågningar, boka möten och resor, hantera och bedöma ett stort antal mejl och frågor via telefon eller direkt från medarbetare och besökare, samt andra inom ledningsstödet förekommande ärenden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet att arbeta med ledningsstöd för chefer inom offentlig sektor. Du har goda kunskaper i Office-paketet och en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Som person är du självgående, flexibel, noggrann och strukturerad. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat på ett universitet eller lärosäte samt om du har erfarenhet av att publicera och redigera material på hemsidor.

Villkor

Befattningen är utifrån överenskommelse 100 % sysselsättningsgrad och en allmän visstidsanställning till och med 2021-12-31.

Välkommen med din ansökan!

 

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Susanne Fahlgren

072-717 65 06

Diarienummer

AN 2.2.1-1344-20

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2020-10-29

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.