Hoppa direkt till innehållet
printicon

Servicemedarbetare - intermittenta

Lokalvård

Ansök

senast

2019-11-27

  • Typ av anställning Visstidsanställning 3-6 månader
  • Omfattning 25-100%
  • Ort Umeå

Beskrivning

Universitetsservice är Umeå universitets serviceorganisation som förenklar vardagen på campus för anställda, studenter och besökare. Det gör vi genom att sköta lokalerna, lokalvård, husservice, postdistribution, tentamen och Infocenter. Vi erbjuder även produkter och tjänster inom tryck och transporter. Läs mer på www.service.umu.se

Intermittent anställning innebär att du kan bli erbjuden anställning under enstaka kortvariga anställningstillfällen under en ramperiod om högst 6 månader. Anställningstillfällena tidsbegränsas med stöd av LAS 5 § 1 p. Att stå till förfogande på detta sätt innebär att ett nytt anställningsförhållande inträder vid varje särskilt tillfälle du erbjuds och tackar ja till arbete.

Vi söker nu ett antal medarbetare som vill jobba extra enligt ovan beskriven anställningsform. Den erbjudna anställningen kan vara allt från 25-100 % per dag.

Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare kommer du att arbeta med lokalvård inom den service som ges i de 20-tal hus där Umeå universitet har sin verksamhet. Arbetsdagen planeras utifrån kundens specifika behov och tillsammans med arbetsgruppen i respektive hus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har;

  • Gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift, dock minst SFI nivå D

Meriterande är;

  • Erfarenhet av lokalvård
  • Lokalvårdsutbildning

Vidare ser vi att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du ska kunna arbeta självständigt och därmed ta ansvar och initiativ till att arbetet genomförs med kvalitet.

Då arbetet är fysiskt krävande ser vi att du har god fysik

Villkor

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2019-11-27!

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Tatja Anundsson, HR-specialist

090-786 70 30

Roland Pettersson, FM chef

090-786 68 93

Diarienummer

AN 2.2.1-1676-19

Löneform

Enligt överenskommelse

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2019-11-27

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.