Hoppa direkt till innehållet
printicon

Studieadministratör vid Handelshögskolan, vikariat

USBE gemensam administration

Ansök

senast

2018-02-28

  • Typ av anställning Visstidsanställning längre än 6 månader
  • Omfattning 100%
  • Ort Umeå

Enheten för Nationalekonomi vid Handelshögskolan söker en studieadministratör för ett  stimulerande arbete i en internationell miljö. Anställningen är ett vikariat på heltid under perioden 180414-190331. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari 2018. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som studieadministratör arbetar du i nära samarbete med studierektor, studievägledare och lärare vid enheten för Nationalekonomi. Dina arbetsuppgifter består främst av löpande administration kopplat till enhetens utbildningsprogram och kurser. Detta innebär t.ex. administration i samband med kursstart och tentamina, registrering och resultatrapportering, hantering av tentor, bokning av lokaler och tentamenssalar, samt övrig studentservice. I arbetsuppgifterna ingår även viss institutionsadministration, exempelvis arkivering och diarieföring.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom universitet eller högskola. Du har goda kunskaper i Office-paketet och vana av att arbeta med datoriserade administrativa system såsom Ladok och Cambro.

Då arbetet innebär många kontakter med både lärare och studenter, söker vi dig som har god servicekänsla och lätt för att kommunicera. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Du är en utåtriktad person som kan arbeta både självständigt och i grupp, ta eget ansvar och egna initiativ. Arbetet kräver noggrannhet samt god planerings- och organisationsförmåga.

Meriterande
Erfarenhet och kunskap om Handelshögskolans program och utbildningar.

Mer om oss på Handelshögskolan
Handelshögskolan vid Umeå universitet (Umeå School of Business, Economics and Statistics, USBE) har drygt 170 anställda varav cirka 90 disputerade lärare och forskare. Verksamheten består av forskning och utbildning inom företagsekonomi, nationalekonomi och statistik på grundnivå, avancerad nivå samt forskarnivå. Handelshögskolan erbjuder sju masterprogram, fyra civilekonomprogram, ytterligare tre grundutbildningsprogram samt fristående kurser. Hos oss läser mer än 2 000 studenter. Handelshögskolan är hållbarhetscertifierad enligt miljöledningsstandarden ISO14001. Läs mer om Handelshögskolan och enheten för nationalekonomi här: www.usbe.umu.se.

Ansökan
Ansökan ska innehålla ett personligt brev med motivering till varför du söker anställningen, ett CV samt kontaktinformation till minst två referenspersoner. Ansökan görs via universitetets e-rekryteringssystem och ska vara inkommen senast 2018-02-28.

Välkommen med din ansökan!

Tillträde

14 april 2018

Kontaktperson

Mikael Lindbäck, administrativ chef

090-786 54 40, mikael.lindback@umu.se

Diarienummer

AN 2.2.1-138-18

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2018-02-28