Hoppa direkt till innehållet

Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 31 mars 2021)

printicon

Studieadministratör vid läkarprogrammet

Institutionen för klinisk vetenskap

Ansök

senast

2021-04-20

  • Typ av anställning Tillsvidareanställning
  • Omfattning 100%
  • Ort Umeå

Beskrivning
Vi vid Institutionen för Klinisk vetenskap bedriver kliniskt inriktad forskning samt utbildning på grund-, avancerad och forskarnivå inom nio olika ämnesområden. Undervisning ges inom läkarprogrammet och logopedprogrammet, men även som fristående kurs i barn- och ungdomspsykiatri. Vi söker nu en studieadministratör vid ämnesområdet för Professionell utveckling. Anställningen är tillsvidare, heltid med tillträde i augusti eller enligt överenskommelse. 

Arbetsuppgifter
Huvuddelen av de studieadministrativa arbetsuppgifterna avser Läkarprogrammet men kan i mindre omfattning även inkludera administration inom andra kurser/program. Förutom vanliga studieadministrativa arbetsuppgifter ingår inom Läkarprogrammet handläggning av utlokaliserad praktik inom Norra sjukvårdsregionen. Du arbetar också med att fyra gånger årligen anordna internat för läkar- och tandläkarstudenter. Du kommer att ha ett nära samarbete med momentansvariga lärare och ett stort antal handledare inom ämnet professionell utveckling. Du kommer ingå i en administrativ arbetsgrupp vid Institutionen för klinisk vetenskap, men också med studieadministrativa kollegor vid Läkarprogrammet. I arbetet ingår att arbeta i olika digitala system. Andra administrativa arbetsuppgifter kan tillkomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lägst gymnasieexamen som har relevant erfarenhet av studieadministrativt arbete och administrativa system. För arbetet krävs att du har mycket god förmåga att organisera, planera och prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du har en hög grad av servicekänsla, och har god förmåga att kommunicera olika typer av beslut till de som berörs. Arbetet ställer stora krav på både självständighet och förmåga att samarbeta med andra. Goda kunskaper i Officepaketet är en självklarhet, liksom vana av att arbeta med olika digitala system. Viktigt i rollen som studieadministratör är att du har god förmåga att utrycka dig på svenska och engelska, i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Erfarenhet av studieadministration inom högskolesektorn är meriterande liksom arbete med de studieadministrativa system som Umeå universitet använder, exempelvis Ladok, Moodle och / eller Canvas.

Villkor
Provanställning kan komma att tillämpas.  

Tillträde

enligt överenskommelse

Kontaktperson

Helena Harding, administrativ chef

090-7867287

David Lindquist, universitetslektor

090-7853542

Diarienummer

AN 2.2.1-454-21

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2021-04-20

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.