Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Studieadministratör

Juridiska institutionen

Ansök

senast

2022-08-22

  • Typ av anställning Tillsvidareanställning
  • Omfattning 100%
  • Ort Umeå

Beskrivning

Juridiska institutionen är expansiv och har för närvarande drygt 65 anställda. Institutionen svarar för utbildning inom juristprogrammet ett flertal andra utbildningsprogram och ett stort antal fristående kurser. Närmare information om vår verksamhet finns på vår hemsida: Juridiska institutionen

Vi söker en studieadministratör för arbete inom institutionens stödverksamhet. Anställningen avser en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde den 1 oktober eller enligt överenskommelse. Det studieadministrativa arbetet erbjuder ett stimulerande och omväxlande administrativt arbete och vi söker dig som vill arbeta brett inom administration och har erfarenhet av administrativt arbete.

Arbetsuppgifter

Arbetet som studieadministratör innebär varierande arbetsuppgifter där du ger administrativ service till såväl studenter som till undervisande personal. Huvudfokus är den löpande kurs- och programhanteringen i flertalet administrativa system, arbete med antagnings- och registreringsprocesser, samt information och service till studenter, undervisande personal och allmänheten. I arbetsuppgifterna ingår även arbete med allmän administration på institutionen. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma och anställningens innehåll och förutsättningar kan komma att förändras över tiden.

I arbetsuppgifterna ingår IT-ansvar vilket innebär att vara institutionens kontaktperson, samordnare och resurs i ett flertal system som används inom Umeå universitet och i institutionens arbete.

Arbetet utförs till stor del självständigt men som studieadministratör ingår man också i en arbetsgrupp vid institutionens stödverksamhet där arbetsuppgifterna genomförs i nära samarbete med institutionens övriga studieadministratörer, studierektor, lärare och övrig administrativ personal.

Kompetenskrav

Vi söker dig som har lägst gymnasieexamen och några års erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete. Du har goda kunskaper i Officepaketet och är van att arbeta med administrativa system. Du är serviceinriktad och har god förmåga att självständigt ta ansvar för och lösa förekommande arbetsuppgifter. Som person har du god organisationsförmåga, är duktig på att planera och prioritera ditt arbete, initiativtagande och har lätt för att samarbeta med andra. För denna anställning krävs god datavana samt att du ska kunna uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. 

Övriga önskavärda kvalifikationer

Meriterande är erfarenhet av studieadministrativt arbete inom universitet och högskola och att du är van att arbeta inom universitetsadministrativa system såsom Ladok, NyA och Canvas. Meriterande är även bred erfarenhet av att arbeta i olika system och program som exempelvis Adobe, Teams, SharePoint och Episerver.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan

Ansökan ska innehålla:

- Personligt brev med motivering till varför du söker anställningen

- Cv/Meritförteckning

Övriga upplysningar

Anställningen är en tillsvidareanställning med tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse. Ansökan via e-rekryteringssystemet Varbi med sista ansökningsdag 22 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tillträde

2022-10-01 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson

Ulf Vannebäck

0907869382

Diarienummer

AN 2.2.1-1183-22

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-7865365

SEKO

090-7865296

ST

090-7865431

Ansök

senast

2022-08-22

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.