Information till medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 4 juni 2020)

Studiesamordnare nationalekonomi 40%, vikariat 1 år

USBE gemensam administration

senast

2020-06-07

• Typ av anställning Visstidsanställning längre än 6 månader
  • Omfattning 40%
  • Ort Umeå

Handelshögskolan söker en studiesamordnare med inriktning mot nationalekonomi. Vi erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter i en internationell miljö. Tjänsten är ett vikariat på 40 %. Välkommen med din ansökan senast 2020-06-07.

Arbetsuppgifter
De huvudsakliga arbetsuppgifterna som studiesamordnare är att informera och vägleda presumtiva och befintliga studenter rörande studier i nationalekonomi, såväl på fristående kurs som inom program. Därutöver ingår administrativa uppgifter så som arbete med tillgodoräknande och studieuppföljning. I rollen ingår också att granska ansökningar till masterprogrammet i nationalekonomi samt arbete med kursplaner. Det kan också förekomma studiestödjande arbetsuppgifter i form av studieplanering och hjälp till studenter med särskilda behov.

Kompetenskrav
Du har en akademisk grundexamen med goda ämneskunskaper i ämnet nationalekonomi eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt, samt god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet. Det är viktigt att du har god förmåga att kommunicera med såväl större grupper som individuellt, samt att du har mycket god förmåga att arbeta självständigt och att samarbeta i grupp. Du är strukturerad, noggrann och mån om att ge god service.

Meriterande
Meriterande är erfarenhet av liknande arbetsuppgifter vid universitet och om du har erfarenhet av universitetsadministrativa system, såsom Ladok, NyA och Selma.

Övriga upplysningar

Till ansökan ska bifogas:

1. Ett personligt brev där du motiverar ditt intresse för anställningen
2. Meritförteckning/CV
3. Kopior av examensbevis samt övriga relevanta betyg och intyg
4. Namn och kontaktuppgifter till minst två referenser

Ansökan ska göras i e-rekryteringssystemet Varbi och vara inkommen senast 2020-06-07.

Mer om Handelshögskolan
Som en internationellt respekterad, nationellt inflytelserik och regionalt förankrad del av Umeå universitet bidrar Handelshögskolan till samhällsutvecklingen genom utbildning och forskning av hög internationell standard.

I samspel med vårt omgivande samhälle bedriver vi utbildning och forskning som bidrar till individers förståelse, förmåga och ansvarstagande vad gäller samhällets utmaningar och betydelsen av hållbar utveckling.

Vi är ca 150 anställda fördelat mellan vårt kansli och våra enheter för företagsekonomi, nationalekonomi och statistik. Ca 3000 studenter passerar årligen våra kurser och vi bedriver utbildning från grund- till forskarutbildningsnivå i företagsekonomi, nationalekonomi och statistik.

Handelshögskolans kansli har ca 20 anställda. Vi arbetar med stöd till våra studenter, lärare och forskare.

Handelshögskolan är AACSB-ackrediterad och hållbarhetscertifierad enligt miljöledningsstandarden ISO14001. Läs mer om Handelshögskolan här: www.umu.se/handelshogskolan

2020-08-17

Sofia Lundberg, rektor Handelshögskolan

090-7865206, sofia.lundberg@umu.se

Klara Brorsson, HR-samordnare

090-7867659, klara.brorsson@umu.se

Diarienummer

AN 2.2.1-757-20

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

SEKO

ST

senast

2020-06-07

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.