Hoppa direkt till innehållet

Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 11 maj 2021)

printicon

Systemadministratör till Kundservice

Enheten för IT-stöd och systemutveckling

Ansök

senast

2021-05-16

  • Typ av anställning Tillsvidareanställning
  • Omfattning 100%
  • Ort Umeå

ITS mission är att med fokus på verksamhetens bästa och med IT som stöd skapa de bästa möjliga lösningarna för infrastruktur, support och systemstöd och därigenom bidra till utmärkt forskning och utbildning. Hög kompetens och kvalitet på vårt arbete samt med en stark utvecklingsvilja hos våra medarbetare hand i hand med drivkraften för nyfikenhet och nytänkande som präglar universitet ger en stimulerande miljö med spännande utmaningar och teknik i framkant.

Vi fortsätter att växa och söker medarbetare som vill vara med att växa, påverka och utvecklas med oss.

Att vara en del av ITS

Vi är en värderingsstyrd arbetsplats där våra medarbetare delar vår värdegrund och arbetar för att främja en utvecklande och inkluderande arbetsmiljö och kultur. ITS är en arbetsplats där man har möjlighet till utveckling, utmanande arbetsuppgifter samt möjlighet att påverka och ha roligt tillsammans. Vi tror på kompetensutveckling och kompetensöverföring och här erbjuds du möjlighet att tillsammans med några av de främsta profilerna inom IT i Umeå bidra till ett hållbart samhälle och bygga teknik för morgondagens studenter och banbrytande forskning.

Låter det som någonting för dig eller vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Välkommen att kontakta någon av våra medarbetare för mer information.

Just nu söker vi dig som vill arbeta som:

Systemadministratör i Kundservice

Som medarbetare till Kundservice söker vi vi dig som brinner för att ge våra användare professionellt IT-stöd och som vill vara med att vidareutveckla vår verksamhet. Du kommer att arbeta med IT-support i vår servicedesk men även stötta institutioner och enheter på campus.

Du har gedigen kunskap och erfarenhet inom systemadministration och avancerad felsökning i Windows- och Mac OS-miljö, du har ett professionellt bemötande, är serviceinriktad och har en pedagogisk förmåga att informera och hjälpa användarna. Att tåla stress, vara flexibel och duktig på att dokumentera ditt arbete är också viktiga egenskaper. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Om dig & kvalifikationer

Du har en akademisk utbildning inom IT alternativt erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Varje roll hos oss på ITS förutsätter att du är rätt person på rätt plats och att du uppfyller de krav som ställs på respektive roll. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar och vill vara en del av vår fortsatta utvecklingsresa. Vi strävar efter en optimal mix av kunskaper och erfarenheter i våra team och tar stor hänsyn till det i våra rekryteringar.

Vår omvärld och teknik utvecklas ständigt och vi ser det som en självklarhet att du håller dig á jour med den tekniska utvecklingen. För att trivas hos oss på ITS kommunicerar du obehindrat i tal och skrift på engelska och svenska.

Vi tror att du är en driven, affärsmässig och resultatinriktad person som vill arbeta i team för att uppnå bra resultat. Vidare är du kommunikativ, flexibel, engagerad, strukturerad och samvetsgrann. Du kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp.

Eftersom vi är varma anhängare av de agila principerna ser vi det som meriterande ifall du har erfarenhet av ett agilt arbetssätt. Det är avgörande att du som person stimuleras av att samarbeta tätt med andra, har lätt att kommunicera och att du har en hjälpsam attityd. Du tar eget ansvar och initiativ samt har förmåga att prioritera.

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast möjligt, dock senast 2021-05-16.

Läs mer om ITS på www.its.umu.se eller ta gärna kontakt med oss för att komma förbi på besök för att se hur det är att vara en del av ITS.

Tillträde

2021-05-17

Kontaktperson

Marie Johansson

090-786 60 68

Stefan Lundkvist

090-786 99 41

Diarienummer

AN 2.2.1-520-21

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2021-05-16

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.