Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Systemadministratör

Ekonomienheten

Ansök

senast

2022-01-31

  • Typ av anställning Tillsvidareanställning
  • Omfattning 100 %
  • Ort Umeå

Bakgrund
Ekonomienheten är universitetets sammanhållande resurs för den ekonomiadministrativa processen. Vi har fyra verksamhetsområden; redovisning, reskontra, upphandling och inköp samt ekonomisystem. Genom vårt arbete bidrar vi till ökad kompetens som i sin tur leder till kvalitetssäkrad redovisning för hela universitetet.

Vi söker en systemadministratör. Du kommer organisatoriskt vara placerad på Ekonomienheten. Anställningen är på heltid och tillsvidare. Tillträde 1 mars 2022.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med daglig drift och funktion i ekonomisystemet Raindance. Sända betalfiler och uppdatera återrapporteringsfiler, periodstängningar, inläsning av lönefil, semesterlöneskuld, fakturafiler, uppläggning av uppgifter i systemet samt andra löpande arbetsuppgifter. Användarstöd i Raindance. Uppdatering av manualer. Du är webbredaktör för vår interna och externa webb, och uppdaterar löpande innehållet. Du arbetar med att översätta våra internutbildningar till digitala utbildningsfilmer. Du sköter tekniskt support gällande enhetens egna datorer.

Kvalifikationer
De kvalifikationer som eftersöks är högskoleutbildning inom området ekonomi eller system, eller motsvarande kunskaper förvärvade genom praktisk erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter i ekonomisystemet Raindance eller annat större ekonomisystem. Erfarenhet av arbete med webb och att skapa utbildningsfilmer.

Förståelse för den ekonomiadministrativa processen och förmåga att ta eget ansvar för arbetsuppgifterna inom området. Viktiga personliga egenskaper som söks är; kundorienterad, strukturerad, problemlösare, noggrann och med god samarbetsförmåga. God förmåga till kommunikation.

Övriga önskvärda kvalifikationer:
Kännedom om statlig redovisning. Erfarenhet av systemarbete i ekonomisystemet Raindance är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Villkor
Anställningen är på heltid och tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas. 
Önskat startdatum för anställningen: 2022-03-01.

Din ansökan ska ha inkommit till Umeå universitet senast 31 januari 2022. 

Välkommen med din ansökan!

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Christina Adolfsson

+46 90 7865178

Diarienummer

AN 2.2.1-14-22

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2022-01-31

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.