Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Universitetsadjunkt i arbetsterapi - vikariat

Avdelningen för arbetsterapi

Ansök

senast

2022-05-31

  • Typ av anställning Visstidsanställning längre än 6 månader
  • Omfattning 50%
  • Ort UMEÅ

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår undervisning i de områden som ingår i Arbetsterapeutprogrammets kurser på grundnivå, dock främst inom områdena psykiatri och neuropsykiatri. Detta innebär att planera, förbereda och genomföra undervisning, handleda och examinera. Vanligen genomförs undervisningen på universitetet, men genomförs även digitalt. Undervisningen sker som regel på svenska, men kan även ske på engelska. Administrativa uppgifter är främst relaterade till kursansvar och då med hjälp av olika digitala system. I övrigt ingår administrativa uppgifter och uppdrag inom institutionen och Medicinska fakulteten.

Behörighetskrav

Behörig att anställas som universitetsadjunkt är den som dels har visat pedagogisk skicklighet och dels har avlagt magisterexamen eller har motsvarande kompetens eller har någon annan yrkesskicklighet som är av betydelse med hänsyn till anställningens ämnesinnehåll och de arbetsuppgifter som ska ingå i anställningen. För anställningen krävs även legitimation som arbetsterapeut.

Villkor

Anställningen är tidsbegränsad till 12 månader med en omfattning av 50 %. Stationeringsort är Umeå. Tillträde enligt överenskommelse.

Tillträde

220810 eller enligt ÖK

Kontaktperson

Ulla Nygren

090-7869102

Diarienummer

AN 2.2.1-848-22

Löneform

Månadslön

Ansök

senast

2022-05-31

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.