Huvudmenyn dold.

Universitetsadjunkt i pedagogik med inriktning mot polisutbildning

Pedagogiska institutionen

senast

2021-12-05

• Typ av anställning Visstidsanställning längre än 6 månader
  • Omfattning 100%
  • Ort Umeå

Pedagogiska institutionen söker en Universitetsadjunkt i pedagogik med inriktning mot Polisutbildning. Anställningen är tidsbegränsad, på heltid (100%) med tillträde 220430 eller enligt överenskommelse och med slutdatum 230331.

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av undervisning i de professionsnära inslagen som ingår i
pedagogiska institutionens uppdrag mot polisutbildningen. Utöver undervisning ingår även tillhörande administration och examination i arbetsuppgifterna. I anställningen ingår 10 procent kompetensutvecklingstid som ska användas till att bibehålla de professionsnära kompetenserna mot det aktuella fältet.

Behörighet

Behörig att anställas som universitetsadjunkt är den som har examen på lägst magisternivå eller har någon annan yrkesskicklighet som är av betydelse med hänsyn till anställningens ämnesinnehåll och de arbetsuppgifter som ska ingå i anställningen.

Bedömningsgrunder och avvägning mellan bedömningsgrunderna

Dokumenterad erfarenhet av arbete som polis samt pedagogisk skicklighet som universitetslärare utgör bedömningsgrunderna.

Särskild vikt kommer att fästas vid erfarenhet av undervisning inom universitet. Pedagogisk högskoleutbildning är meriterande liksom erfarenhet från program- och kursutvecklingsarbete inom aktuellt ämnesområde.

Vid tillsättning kommer universitetet främst att beakta den som efter en kvalitativ helhetsbedömning av kompetens och skicklighet bedöms ha de bästa förutsättningarna att genomföra aktuella arbetsuppgifter. Som person är du strukturerad, lösningsfokuserad och kan självständigt och tillsammans med kollegor organisera och genomföra undervisning.
Behörighets- och bedömningsgrunderna återfinns i Anställningsordning för lärare vid Umeå universitet.

I rekryteringsprocessen kan det bli aktuellt med intervjuer, provföreläsningar och referenstagning.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Din ansökan ska innehålla:
• Personligt brev inklusive kontaktuppgifter
• Meritförteckning/CV inklusive redogörelse av professionsnära kompetens
• Eventuell redogörelse för pedagogisk verksamhet
• Vidimerade kopior av relevanta examensbevis
• Referenser inklusive kontaktuppgifter

Välkommen med din ansökan!

2022-04-30 eller enl ök.

Simon Wolming

Diarienummer

AN 2.2.1-1608-21

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

SEKO

ST

senast

2021-12-05

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.