Hoppa direkt till innehållet

Kakor

För att kunna chatta behöver du tillåta att Microsoft Dynamics använder kakor.

printicon
Huvudmenyn dold.

Utbildningsadministratör (vikariat, 16 månader)

Umeå School of Architecture

Ansök

senast

2021-08-15

  • Typ av anställning Visstidsanställning längre än 6 månader
  • Omfattning 100%
  • Ort Umeå

Arkitekthögskolan

Arkitekthögskolan vid Umeå universitet (UMA) startade sin verksamhet 2009 och finns idag i vackra och ändamålsenliga lokaler på Konstnärligt Campus. Skolan har successivt byggts upp som ett internationellt laboratorium för experimentell arkitektur, där både undervisning och forskning bedrivs. Arkitekthögskolan har idag ca 290 studieplatser inom ett femårigt arkitektprogram och ett masterprogram. Ett trettiotal lärare och forskare finns för närvarande på skolan. Mer information finns på www.arch.umu.se

Konstnärligt campus är vackert beläget vid Umeälven och Arkitekthögskolan har Designhögskolan, Konsthögskolan, Bildmuseet och science centret Curiosum som närmaste grannar. Konstnärligt campus är en internationell ”hotspot” för utbildning och forskning där studenter och forskare möts och samarbetar inom det kreativa fältet

Vi utlyser nu ett vikariat i 16 månader som utbildningsadministratör. Sista ansökningsdag är 2021-08-15. Tillträde 2021-09-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med samordning av utbildningar som bedrivs vid Arkitekthögskolan, Umeå universitet, i nära samarbete med studierektor på grund- och avancerad utbildningsnivå. I arbetsuppgifterna ingår planering och schemaläggning, samordning av schema för verkstad, skrivare och andra tillgängliga resurser. Du kommer att bereda studerandestatistik och prognoser, bereda beslut om uppehåll, tillgodoräknande och övriga ärenden. Du medverkar vid arbete med katalogtexter och kursplaner samt vid utbildningsmässor och motsvarande.

I arbetet ingår att vara kontaktperson för frågor rörande student-, lärar- och personalmobilitet och att informera studenter, lärare och personal om olika utbytesprogram vid Umeå universitet och om möjligheter till utbyte. Du ger stöd till och följer upp utbildningsverksamheten tillsammans med studie- och ekonomiadministratör, samt arbetar med registrering, uppföljning och analyser av antagning, genomströmning och kursutvärderingar. Du kommer att arbeta i universitetets administrativa system: LADOK, Selma, Nya, Canvas och TimeEdit. Du kommer att fungera som stöd och samordnande gentemot studenter, involverade lärare och studierektor på grund-, och avancerad nivå och arbeta med planering och utveckling av utbildningarnas administrativa system- och stödfunktioner. Vissa studievägledande arbetsuppgifter kan ingå. Samordning och att vara sekreterare i utbildningsråd, beslutsmöten och övriga administrativa möten ingår. Vidare ingår att hantera utbildningsinformation på webbsidor, samt övrigt förekommande administrativa göromål. I arbetet ingår att medverka till god arbetsmiljö genom att samverka med anställda vid Arkitekthögskolan och anställda vid Umeå universitet, att upprätthålla och utveckla goda arbetsrutiner samt att bidra till planering och utveckling av verksamheten och den egna kompetensen.

Kompetenskrav

Vi söker dig som har examen på lägst gymnasienivå eller motsvarande samt erfarenhet av likvärdigt administrativt arbete. För denna anställning krävs god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av att arbeta i administrativa system, (Umeå universitet använder bland annat LADOK, Nya, Selma, Canvas, Time Edit). Du har lätt att utrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Goda kunskaper i engelska är viktigt då en stor andel av personal och studenter är engelskspråkiga.

Som person är du lyhörd , initiativrik och har lätt för att samarbeta. Du har utpräglad servicekänsla och förmåga att självständigt och flexibelt ta ansvar för att lösa förekommande arbetsuppgifter. Du är ansvarstagande, har god organisationsförmåga och är duktig på att planera och prioritera ditt arbete. Du är öppen för nya arbetsuppgifter

Vidare ska du ha förmåga att skapa goda kontakter med olika intressenter. Ditt arbete är ett servicearbete och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmåga att kunna möta studenter, lärare och ledning i situationer där man periodvis arbetar under tidspress.

Övrigt

Anställningen är ett vikariat på heltid i 16 månader. Med tillträde 2021-09-01 eller enligt överenskommelse.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av

prefekt Mikael Henningsson, Tel: +46 90 786 57 98. Epost: mikael.henningsson@umu.se

eller biträdande prefekt Michael Gruber, Tel: +46 90 786 78 35. Epost: michael.gruber@umu.se

 

Ansökan

Ansökan ska göras senast 2021-08-15 via Umeå universitets e-rekryteringssystem Varbi. Till din ansökan bifogar du CV/meritförteckning, personligt brev och vidimerade kopior av intyg och betygTillträde

2021-09-01 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson

Mikael Henningsson

090-7865798

Michael Gruber

090-78678035

Diarienummer

AN 2.2.1-1036-21

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2021-08-15

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.