Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Utbildningsadministratör

Institutionen för samhällsmedicin och rehabilitering

Ansök

senast

2022-06-01

  • Typ av anställning Visstidsanställning 3-6 månader
  • Omfattning 100%
  • Ort Umeå

Beskrivning
Vi söker nu en utbildningsadministratör med fokus på administrativt stöd för våra utbildningsprogram, där en av huvuduppgifterna är att fungera som programrådssekreterare. Rollen är bred och arbetsuppgifterna varierar och kan handla om allt från förändrings- och utvecklingsarbete, med möjligheter att påverka och utveckla arbetet, till mer rutinartade administrativa arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter

Som utbildningsadministratör vid institutionen för samhällsmedicin och rehabilitering fungerar du som kvalificerat administrativt stöd i frågor som rör våra tre stora grundutbildningsprogram: arbetsterapeut-, fysioterapeut- och idrottsfysiologprogrammen. En av de mer omfattande arbetsuppgifterna är att vara sekreterare för programrådet.  

Programrådet är både ett beslutande och rådgivande organ som är knutet till de utbildningsprogram som ges vid institutionen. Programrådets uppdrag är att utveckla och följa upp kvaliteten på programmen samt beakta utbildningens förhållande till det övriga samhället och arbetsmarknaden. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat ärendehandläggning, föredragning, protokollföring, expediering, kvalitetsarbete, analyser, uppföljning, budget och prognos.

Utöver rollen som programrådssekreterare ger du administrativt stöd till studierektorerna vid programmen.

I dina arbetsuppgifter ingår även administration och resultatrapportering i Ladok för doktorander samt ansvar för samordning kring disputationer. Du arbetar också med administrativt stöd till forskare/forskargrupper och verkar som sekreterare i institutionens forskningsråd och forskarutbildningsgrupp.

Andra förekommande arbetsuppgifter är ekonomiadministration, som bland annat innefattar löpande fakturahantering, hantering av externa medel och reseräkningar. Arbetsuppgifterna sker i huvudsak i ekonomisystemet Raindance. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning på lägst gymnasienivå.

Arbetet kräver att du har god datorvana och erfarenhet av att arbeta i Office 365. Vidare krävs god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska samt ett noggrant och strukturerat arbetssätt.

Vi söker en flexibel, drivande och ansvarstagande person som kan arbeta självständigt. Du bör ha en god förmåga att planera och organisera ditt eget arbete. Eftersom arbetet innebär många kontaktytor förutsätts god samarbetsförmåga och hög servicekänsla. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet.

Erfarenhet av arbete i  LADOK och Selma är ett krav. 

Tillträde

2022-09-01

Kontaktperson

Therese Eskilsson

090-7869138,

Diarienummer

AN 2.2.1-828-22

Löneform

månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-7865365

SEKO

090-7865296

ST

090-7865431

Ansök

senast

2022-06-01

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.