Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Utbildningssamordnare till Lärarhögskolan

Lärarhögskolan vid Umeå universitet

Ansök

senast

2022-08-15

  • Typ av anställning Tillsvidareanställning
  • Omfattning 100%
  • Ort Umeå

Beskrivning

Lärarhögskolan vid Umeå universitet är en universitetsgemensam organisation med  uppdrag att samordna, utveckla och kvalitetssäkra lärarutbildning och utbildningsvetenskap vid Umeå universitet samt att vara en angelägenhet för hela universitetet och samverka med parter såväl inom som utanför universitet.

Vid Lärarhögskolan finns ett kansli med 26 medarbetare inom VFU-samordning, utbildnings- och forskningsledning, ekonomi, administration, kommunikation, studievägledning etc. Vi söker en utbildningssamordnare till Lärarhögskolans kansli. Anställningen avser en tillsvidareanställning på heltid. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde den 1 september 2022 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som utbildningssamordnare arbetar du med att administrera och samordna lärarstudenternas verksamhetsförlagda utbildning (VFU) samt studie- och yrkesvägledarstudenternas praktik. Dessutom ansvarar du för att sammanställa underlag för studenters merkostnader i samband med VFU och praktik. I arbetet ingår även att samverka med personer inom universitetet och med samordnare hos olika skolhuvudmän.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning. Du ska ha flerårig erfarenhet av arbete med kvalificerad handläggning inom offentlig förvaltning. Goda kunskaper i Officepaketet är ett krav. Du har vidare god erfarenhet av administrativt arbete med stöd av IT-system. Du trivs i en utåtriktad roll med många olika kontakter såväl internt inom universitetet som externt mot exempelvis kommunrepresentanter och privata skolor.

Arbetsuppgifterna ställer krav på flexibilitet då det är varierande arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen krävs att du är självständig, har god samarbetsförmåga och servicekänsla. Du är självgående, strukturerad och noggrann. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Det är meriterande om du har kännedom om universitetets organisation, villkor och regelverk, samt erfarenhet av arbete med lärarutbildningar.

Villkor

Anställningen avser en tillsvidareanställning på heltid. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde den 1 september 2022 eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Tillträde

Tillträde den 1 september 2022 eller enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Boa Drammeh, kanslichef Lärarhögskolan

090-7865682boa.drammeh@umu.se

Diarienummer

AN 2.2.1-1186-22

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-7865365

SEKO

090-7865296

ST

090-7865431

Ansök

senast

2022-08-15

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.