Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Utbildningssamordnare

Kansliet för samhällsvetenskap

Ansök

senast

2021-12-06

  • Typ av anställning Tillsvidareanställning
  • Omfattning 100%
  • Ort Umeå

Kansliet för samhällsvetenskap söker en utbildningssamordnare. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 220301 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Sista ansökningsdag 211206. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter 
Som utbildningssamordnare på fakulteten arbetar du med handläggning, samordning och administration av frågor inom utbildningsområdet. Det innebär bland annat:

  • Handläggnings- och samordningsansvar för fakultetens arbete i olika studieadministrativa system som tex SELMA och Ladok.
  • Samverkan internt med andra enheter inom myndigheten, men även samverkan med externa aktörer.
  • Sekreterare i fakultetens utbildningskommitté.
  • Informera och kommunicera fakultetens utbildningsutbud.
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter. 

Kompetenskrav 
Vi söker dig som har Studie- och yrkesvägledarexamen eller annan utbildning som bedöms likvärdig och är av relevans för anställningen. 

För denna anställning krävs god kännedom om högskolans organisering av utbildning, med särskilt fokus på grund- och avancerad nivå samt god kunskap om för utbildningsverksamheten gällande regelverk. För denna anställning krävs även vana att uttrycka sig väl i tal och skrift på framför allt svenska, men även engelska. 

Erfarenhet av studieadministrativt arbete med stöd av IT-system inom högskolan är särskilt meriterande. Erfarenhet av att informera om och kommunicera om utbildning är meriterande. 

Övriga önskvärda kvalifikationer 
Arbetsuppgifterna ställer krav på flexibilitet, självständighet, samarbetsförmåga och servicekänsla. Du är självgående, strukturerad och noggrann. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Din ansökan 
Du ansöker via vårt rekryteringssystem Varbi senast 211206. I rekryteringsprocessen kan det bli aktuellt med intervju och referenstagning.

Vid frågor kring anställningens innehåll får du gärna kontakta: 
Marianne Schedin, fakultetssamordnare, 090-786 74 77, marianne.schedin@umu.se 

Vid övriga frågor får du gärna kontakta: 
Per Höglund, kanslichef, 090-786 53 17, 070-610 08 84, per.hoglund@umu.se 

Mer om oss 
Det samhällsvetenskapliga fakultetskansliets centrala uppgift är att ge service, information och rådgivning till de samhällsvetenskapliga institutionerna och enheterna. Kansliets uppgift är också att ge den service och information som efterfrågas på central nivå vid universitetet och att utgöra en länk mellan universitetsledning och institutionerna inom fakulteten. Kansliet bereder och handlägger ärenden för fakultetsnämndens samt underliggande organs räkning. Kansliet utgör även en kontaktyta mot det omgivande samhället. För mer information, se här

Välkommen med din ansökan!

Tillträde

220301 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson

Per Höglund, per.hoglund@umu.se

090-7865317, 070-610 08 84

Diarienummer

AN 2.2.1-1633-21

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2021-12-06

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.