Hoppa direkt till innehållet
printicon

Vikarierande fakultetssamordnare

Kansliet för medicin

Ansök

senast

2019-11-27

  • Typ av anställning Visstidsanställning längre än 6 månader
  • Omfattning 100 %
  • Ort Umeå

På Kansliet för medicin finns idag ca 40 medarbetare som arbetar med frågor rörande HR, ekonomi, utbildning, forskning och kommunikation. Vi söker nu en vikarierande fakultetssamordnare till vår HR-grupp.

Arbetsuppgifter
Som fakultetssamordnare är en av dina huvudsakliga arbetsuppgifter att handlägga och vara sekreterare i fakultetens anställnings- och docenturnämnd. Detta innebär att du kommer att arbeta med administration  kring rekrytering av lärare samt administrera ansökningar om att bli antagen som docent. Du kommer att ha en administrativ roll och du bör trivas med att ge service och kunna strukturera och kommunicera information både externt och internt. I rollen har du ett nära samarbete med anställnings- och docenturnämndens ordförande och du ingår i fakultetens HR-grupp.

Ditt arbete innebär bland annat planering av sammanträden, bokning av anställningsintervjuer samt att sköta kontakter med sakkunniga, prefekter och sökande till  medicinska fakultetens läraranställningar. Du kommer att ha ett samordnande ansvar för nämndens arbete och ha kontakt med både svensk- och engelskspråkiga personer, både muntligen och skriftligen, ofta via mail. I arbetet ingår även andra administrativa arbetsuppgifter så som att ta fram statistikunderlag, skriva protokoll, expediera protokoll och anställningsavtal, uppdatera handläggningsordningar och hemsida samt andra förekommande arbetsuppgifter.  Arbetsuppgifterna kan komma att förändras över tid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete och som är en skicklig administratör. Du har en högskoleutbildning på lägst kandidatnivå. Eftersom du kommer att hantera många pågående ärenden samtidigt krävs att du kan arbeta självständigt och ta eget ansvar samt att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. God datorvana och kunskaper i Officepaketet är ett krav. Då du i ditt arbete har omfattande kontakter med företrädare inom och utom universitetet är det viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera och samarbeta, samt att du har  stor integritet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande
Erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete inom högskolesektorn, liksom offentlig förvaltning är meriterande. Kunskap om universitetets organisation och de regelverk som styr verksamheten är också meriterande.  Meriterande är även erfarenhet av att hantera teknik så som Skype, Zoom eller liknande digitala möteslösningar, då intervjuer och möten ofta kan ske via olika digitala system.

Villkor
Anställningen är ett vikariat på heltid t o m 2020-12-31. Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta: kanslichef Ann-Christin Edlund, ann-christin.edlund@umu.se eller HR-administratör Elin Enqvist, elin.enqvist@umu.se

Välkommen in med din ansökan!

Tillträde

Enligt överenskommelse

Diarienummer

AN 2.2.1-1671-19

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2019-11-27

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.