Information till medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 21 oktober 2020)

Hoppa direkt till innehållet
printicon

Vikarierande studieadministratör

Institutionen Konsthögskolan

Ansök

senast

2020-10-29

  • Typ av anställning Visstidsanställning längre än 6 månader
  • Omfattning 100%
  • Ort Umeå

Konsthögskolan tillhör Umeå universitets humanistiska fakultet och finns på Konstnärligt campus. Med 75 studenter, ett tiotal anställda och ett stort antal gästlärare är det en dynamisk och internationell miljö. Konsthögskolan har ett 3-årigt kandidatprogram (BFA) och ett 2-årigt mastersprogram (MFA) som båda är uppdelade i flera kurser. Internationella kontakter och utbyten är en viktig del av utbildningen. Varje sommar erbjuds sommarkurser. För mer information, besök gärna Konsthögskolans hemsida: http://www.art.umu.se/sv/

Arbetsuppgifter
Som studieadministratör ger du stöd och service i studieadministrativa ärenden till studenter och undervisande personal. Du arbetar i hela processen från att kurser skapas till att studenten avslutat sina studier hos oss. Dina arbetsuppgifter är huvudsakligen att sköta den löpande studieadministrationen kopplad till utbildningsprogrammet i Fri konst med ca 75 studenter som t.ex. lokal antagning, registrering, resultatrapportering, utvärderingar, internationella utbyten samt andra uppgifter relaterade till programadministration. Du arbetar också med institutionens arkiv samt ansvarar för och arbetar med institutionens hemsida. Utöver detta kan andra administrativa arbetsuppgifter tillkomma.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har examen på lägst gymnasienivå eller motsvarande. Då arbetet innehåller många kontakter med lärare och studenter söker vi dig som är utåtriktad och med god servicekänsla och har lätt för att samarbeta. Du är också ansvarstagande, självgående, har god organisationsförmåga och ordningssinne. Du har även förmåga att arbeta med högt tempo och tar gärna egna initiativ för att lösa problem.
Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.
För denna anställning krävs också mycket god datorvana och kunskap i datorprogrammen i Officepaketet (Word och Excel).

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande om du har högskoleutbildning, gärna med administrativ eller annan inriktning som är relevant för anställningen eller annan likvärdig utbildning. Även erfarenheter av liknande arbetsuppgifter liksom erfarenhet av internationella miljöer räknas som meriterande.

Ange gärna i ansökan om du också har erfarenhet av de system som Umeå universitet använder för studieadministrativa ärenden och schemaläggning såsom Ladok, Selma, NyA och TimeEdit.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Anställningen är ett vikariat på heltid under perioden 201115 – 211231, med tillträde 201115 eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansökan ska innehålla:

•  personligt brev med motivering till varför du söker anställningen
•  CV
•  betyg och intyg
•  namn och kontaktuppgifter till minst två referenspersoner

Ansökan ska göras i e-rekryteringssystemet Varbi och ska vara inkommen senast 2020-10-29.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av prefekt Katrin Holmqvist Sten, katrin.holmqvist-sten@umu.se 090-786 59 76 eller administrativ samordnare Susanne Andegras, susanne.andegras@umu.se, 090-786 95 51.

Välkommen med din ansökan!

Tillträde

2020-11-15 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson

Katrin Holmqvist Sten, prefekt

katrin.holmqvist-sten@umu.se, 090-786 59 76

Susanne Andegras, administrativ samordnare

susanne.andegras@umu.se, 090-786 95 51

Diarienummer

AN 2.2.1-1302-20

Löneform

Månadslön

Fackliga kontakter

SACO

090-786 53 65

SEKO

090-786 52 96

ST

090-786 54 31

Ansök

senast

2020-10-29

Umeå universitet vill erbjuda en jämställd och jämlik miljö där öppna samtal mellan människor med olika bakgrund och perspektiv lägger grunden för lärande, skaparkraft och utveckling. Vi välkomnar därför personer med olika bakgrunder och erfarenheter att söka den aktuella anställningen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.