Publicerad: 02 jan, 2019

Möte "Learning and Plasticity", April 7-10 2019, Finland.

NYHET Femte mötet "Learning and Plasticity" arrangeras April 7-10 2019 i Äkäslompolo, Finland.

Learning and Plasticity är ett tvärvetenskapligt möte som sammankopplar psykologi och neurovetenskap i de mekanismer som är involverade i inlärning och hjärnan plasticitet. Mötet arrangeras av Åbo Universitet, Turku Universitet samt Turku Brain and Mind Center.

För att läsa mer om mötet, se hemsidan (på engelska): http://lapmeeting.fi/

Ett urval av de symposier som kommer arrangeras:
• Musical Deficits and Music-Based Rehabilitation after Stroke: Efficacy and Neural Mechanisms. Organizer Teppo Särkämö.
• Implicit musical learning and musical training. Organizers Mari Tervaniemi and Eleanor Harding.
• Musical Expertise, Perceptual Learning, and Transfer – How Experience Shapes Cognition. Organizer Susanne Jaeggi.
• Involvement of Short-term and Working Memory (STM/WM) in Aphasia, Part One: Theories and Approaches to Assessment. Organizers Nadine Martin, Steve Majerus, Laura Murray, and Christos Salis.
• Involvement of Short-term and Working Memory (STM/WM) in Aphasia, Part Two: Approaches to Treatment. Organizers Nadine Martin, Steve Majerus, Laura Murray, and Christos Salis.