"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2023-02-14

Våga tala - grupp för dig med talängslan

NYHET Studenthälsan har en grupp för dig som är väldigt nervös eller ångestfylld inför muntliga presentationer och vill få hjälp att hantera detta!

Text: Jeanette Lundberg

Tycker du att det är väldigt jobbigt att tala inför andra till exempel på seminarium och vid presentationer? Undviker du det helt, påverkar det dig under lång tid före eller efteråt? Oroar du dig för att inte klara dina studier på grund av detta? Du är inte ensam om det!

Det finns platser kvar till Studenthälsans grupp som startar snart. Malin Jonsson, psykolog hos Studenthälsan berättar att gruppen är för dig som är väldigt nervös eller ångestfylld inför muntliga presentationer, och önskar hjälp att komma vidare med detta. I den här gruppen kommer du att gradvis få exponeras för att tala inför andra, samtidigt som du får lära dig mer teoretiskt om vad som händer i dig, och får verktyg att hantera oron. Gruppen är liten, max 12 deltagare.

Antal träffar: 4 (samt ett enskilt samtal innan start). Du behöver kunna delta i alla träffar för att kunna delta i gruppen.

Tid: kl. 15.00 - 17.30 tisdagar den 14/3, 21/3, 28/3 och 4/4.

Plats: på campus Umeå universitet (lokal meddelas efter anmälan).

Ledare: Malin Jonsson, psykolog och Annika Enmark, psykiatrisjuksköterska hos Studenthälsan.

Läs mer och anmäl dig

Mer information om gruppen Våga tala kan du läsa om i Studenthälsan kalender på studentwebben. 

Observera! Sista anmälningsdag är måndag den 27 februari.

För frågor och anmälan kontakta Malin Jonsson via e-post: malin.jonsson@umu.se