Information till medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 29 maj 2020)

Vårpromotionen 2020

På våren promoveras de doktorer vid Umeå universitet som har forskat, skrivit och publicerat en vetenskaplig avhandling i ett forskarämne. Vid högtiden firas även jubeldoktorer, d.v.s. doktorer som promoverades för femtio år sedan, och pristagare som får pedagogiska eller vetenskapliga priser.

Vårpromotionen i maj 2020 - INSTÄLLD

INSTÄLLT: 15 maj Föredrag och samtal

Vårpromotionen inleds dagen innan ceremonin med föredrag och pedagogiska samtal med årets pristagare i Vardagsrummet, Humanisthuset.

INSTÄLLT: 16 maj Ceremoni

Ceremonin i Aula Nordica äger rum 16.00 med promotion av nya doktorer och jubeldoktorer (doktorer som promoverades för 50 år sedan) samt prisutdelning.

Fotografering och filmning

Universitetet fotograferar och filmar/livesänder före och under Vårpromotionens ceremoni för att använda i sin kommunikation och på sociala medier.

Kontakta Kommunikationsenheten via komm@umu.se eller prata med personal på plats om du har invändningar mot att synas i bild.

Vårpromotion

Information om ceremonin och vilka som deltar, insignier samt klädsel vid ceremoni och vårbankett.

Du når oss som arbetar med Vårpromotionen på akademiskhogtid@umu.se

Elena Lindholm, 090-786 52 44 , övermarskalk
Marika Wahlberg, 090-786 64 64, kommunikatör

Information för årets doktorer, pristagare och jubeldoktorer