Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Personalbild Boa Drammeh

Boa Drammeh

Jag har det övergripande ansvaret för planering, ledning och samordning av verksamheten inom kansliet och ansvarar för kansliets personal och ekonomi. 

Verksam vid

Anknytning
Kanslichef vid Lärarhögskolan vid Umeå universitet (LH) Roll: Kanslichef
Plats
Förvaltningshuset, Plan 5 Umeå universitet, 901 87 Umeå

Vi arbetar både hemifrån och på kontoret. Under hösten 2021 arbetar medarbetare vid Lärarhögskolans kansli både hemifrån och på sina kontor. Kontakta oss därför gärna i förväg om du tänker besöka oss.

Jag har det övergripande ansvaret för planering, ledning och samordning av verksamheten inom kansliet och ansvarar för kansliets personal och ekonomi. Jag svarar för att det finns effektiva och ändamålsenliga administrativa rutiner vid Lärarhögskolan. I egenskap av kanslichef ingår jag i Lärarhögskolans ledningsgrupp tillsammans med Lärarhögskolans föreståndare, biträdande föreståndare och biträdande kanslichef. Jag samverkar med fakulteter och institutioner vid universitetet och företräder Lärarhögskolan i kontakter med universitetets ledning och med externa parter. Jag arbetar även med beredning av ärenden samt är ledamot i olika universitetsövergripande organ såsom kanslichefsgruppen, strategiska rådet för administration, strategiska rådet för lika villkor samt IT-rådet.

Publicerad: 09 dec, 2021