Hoppa direkt till innehållet

Kakor

För att kunna chatta behöver du tillåta att Microsoft Dynamics använder kakor.

printicon
Huvudmenyn dold.
Personalbild Matts Björklund

Matts Björklund

Jag är leg. psykolog och arbetar med chefs- och ledarutveckling. En del är Umeå universitets Chefs- och Ledarutvecklingsprogram (UCL), en annan är karriärstöd till forskare (ReaL-programmet).

Kontakt

E-post
Telefon

Verksam vid

Anknytning
Seniorkonsult vid Personalenheten Enhet: Personal- och organisationsutveckling (POU)
Plats
Förvaltningshuset, västra flygeln, plan 4, Universitetstorget 16 Umeå universitet, 901 87 Umeå

Jag är leg. psykolog och arbetar med chefs- och ledarutveckling där en del är UCL - programmet, Umeå universitets Chefs- och Ledarutvecklingsprogram. Jag arbetar även med chefshandledning och coaching på individuell nivå, samt team- och grupputveckling. En annan del är karriär- och kompetensstöd för forskare på olika nivåer i forskarkarriären, ReaL - programmet (Research & Leadership). ReaL är ett Talent Management program som genomförs på engelska, dvs är öppet för internationella medarbetare. ReaL - programmet har ett fokus på forskningsledarskap men innefattar även individuellt karriärstöd samt personlig utveckling.

Jag har tidigare arbetat som psykolog i olika verksamheter, som lärare på inst. för Psykologi vid Umeå universitet samt även som konsult  med inriktning mot ledar- och organsationsutveckling.