Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Personalbild Matts Björklund

Matts Björklund

Jag är leg. psykolog och arbetar med chefs- och ledarutveckling. En del är Umeå universitets Chefs- och Ledarutvecklingsprogram (UCL), en annan är karriärstöd till forskare (ReaL-programmet).

Kontakt

E-post
Telefon

Verksam vid

Anknytning
Seniorkonsult vid Personalenheten Enhet: Personal- och organisationsutveckling (POU)
Plats
Förvaltningshuset, västra flygeln, plan 4, Universitetstorget 16 Umeå universitet, 901 87 Umeå

Jag är leg. psykolog och arbetar med chefs- och ledarutveckling där en del är UCL - programmet, Umeå universitets Chefs- och Ledarutvecklingsprogram. Jag arbetar även med chefshandledning och coaching på individuell nivå, samt team- och grupputveckling. En annan del är karriär- och kompetensstöd för forskare på olika nivåer i forskarkarriären, ReaL - programmet (Research & Leadership). ReaL är ett Talent Management program som genomförs på engelska, dvs är öppet för internationella medarbetare. ReaL - programmet har ett fokus på forskningsledarskap men innefattar även individuellt karriärstöd samt personlig utveckling.

Jag har tidigare arbetat som psykolog i olika verksamheter, som lärare på inst. för Psykologi vid Umeå universitet samt även som konsult  med inriktning mot ledar- och organsationsutveckling.