Information till medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 1 juli 2020)

Hoppa direkt till innehållet
printicon
Personalbild Satish Strömberg

Satish Strömberg

Arbetar som IKT-coach med att vägleda och samråda med anställda kring hur de kan använda modern digital teknik när de undervisar, forskar eller sköter administrativa uppgifter.

Verksam vid

Anknytning
Universitetsadjunkt vid Humlab
Plats
Humanisthuset, HUMlab, Korridor A4, Rum: A 412 Umeå universitet, 901 87 Umeå

Satish Patel är IKT-coach vid humanistisk fakultet vid Umeå universitet. Hans uppgift är att hjälpa lärare, forskare och administrativ personal att använda modern digital teknik i sin dagliga verksamhet. Detta inkluderar pedagogiskt stöd och vägledning för användare av universitets undervisningsplattformar, online eMeetings, videoföreläsningssystem och digitala lagringssystem. Satish har mer än 15 års erfarenhet inom eLearning.kursutveckling Han utvecklar och underhåller olika webbplatser för IKT-support för Moodle, Blended Learning och Student Generated Content. Han är expert på lärplattformen Moodle och väl bekant med Web 2.0-applikationer.

Satish har en BA i industriella studier från University of Northumbria samt en mastersexamen från Leicester University. I Sverige har han en Fil. Kand. i engelska, statsvetenskap och ekonomi. Han påbörjade sedan doktorandstudier vid Linnéuniversitetet inom i engelska och området textlingvistik. Han har undervisat i engelska på olika nivåer - från nybörjare till avancerad - på universitet och institutioner i Spanien, Tjeckoslovakien, England och i Sverige. Mellan 2000-2012 undervisade han vid olika universitet och högskolor i grammatik, språkvetenskap, sociolingvistik, barns språkförvärv, språkhistoria, sociolingvistik och IKT för språklärare.

Satish föddes i Indien men växte upp och utbildade sig i Storbritannien. I Sverige har han bott sedan 1984. När han inte arbetar springer han, åker skidor, vandrar eller åker kajak och skridskor i/på haven, sjöarna, floder och berg i norra Sverige. Några gånger om året förflyttar han sig fysiskt bort från allt digitalt och arbetar i de svenska fjällen som stugvärd för Svenska turistföreningen (STF).

Publicerad: 29 apr, 2020