Hoppa direkt till innehållet
printicon

Personal vid Restauranghögskolan

På denna sida presenteras en lista med enhetens personal. För ytterligare information om respektive person, klicka på dennes namn

Anställda medarbetare

Björn Norén, universitetsadjunkt

Universitetsadjunkt & ställföreträdande/biträdande föreståndare på restauranghögskolan.Undervisar i matlagning & matlagningstekniker.

Hanna Lövgren, universitetsadjunkt

Programsamordnare för Gastronomiprogrammet, pedagogiskt ansvarig för Restauranghögskolan, adjunkt samt brandskyddsombud för Restauranghögskolan och Kostvetenskap.

Julia Berggren, projektledare

Projektledare för Botnia Atlantica-projektet Food Bait som drivs av Restauranghögskolan i samarbete med UTU och SAMK i Finland. Projektet har till syfte att stärka konkurrenskraften i små och medelstora företag inom mat och livsmedel.

Marie Friman, administratör

Jag är studieadministratör och har hand om all administration kring utbildningarna.