Hoppa direkt till innehållet
printicon

Personal vid Restauranghögskolan

På denna sida presenteras en lista med enhetens personal. För ytterligare information om respektive person, klicka på dennes namn

Anställda medarbetare

Annica Långvall, doktorand
Telefon
090-786 53 14

Doktorand i Kost- och Måltidsvetenskap. Leg. dietist med vidareutbildning i nutrition, arbetar med projektet The Creation of Culinary spaces in Northern Sweden.

Björn Norén, universitetsadjunkt

Universitetsadjunkt & ställföreträdande/biträdande föreståndare på restauranghögskolan.Undervisar i matlagning & matlagningstekniker.

Carita Bengs, universitetslektor
Telefon
090-786 78 19
Hanna Lövgren, universitetsadjunkt
Telefon
090-786 57 51

Programsamordnare för Gastronomiprogrammet, pedagogiskt ansvarig för Restauranghögskolan, adjunkt samt brandskyddsombud för Restauranghögskolan och Kostvetenskap.

Marie Friman, administratör
Telefon
090-786 74 62

Jag är studieadministratör och har hand om all administration kring utbildningarna.

Marie Nyberg, administratör
Telefon
090-786 90 77
Mona Westman, administratör
Telefon
090-786 64 57
Per Svedman, universitetsadjunkt
Telefon
090-786 71 92
Tobias Jonsson, universitetsadjunkt
Ute Walter, universitetslektor
Telefon
070-077 88 61