Hoppa direkt till innehållet
printicon

Samarbeta med oss

Vi utbildar framtida kreativa ledare för gastronomin och närliggande branscher.

Skräddarsydda uppdragsutbildningar och kompetensutveckling

Kan vi hjälpa dig att utveckla din personal? Vi har möjlighet att skräddarsy utbildning för dina anställda. Det kallas uppdragsutbildning.

Har ditt företag behov av utveckling, står ni inför ett problem eller en komplicerad situation av något slag som kräver en utredning? Våra studenter kan under en 10 veckors period under handledning av seniora forskare diagnostisera och analysera detta och komma med förslag att komma vidare.


Verksamhetsförlagd utbildning (VFU)

Våra studenter tillbringar viss tid av sina studier på branschföretag. Vi har ett kontaktnät med branschföretag som ständigt utvecklas. Vill du ta emot och handleda en student i din verksamhet hör av dig till oss.


Rekryteringsaktiviteter

Behöver du rekrytera välutbildad personal? Hör av dig till oss, vi arrangerar regelbundet branschträffar för studenter och företag.


Utbildningsrestaurangen öppnas för allmänheten

Vill du äta och dricka gott och samtidigt uppleva en unik miljö och olika typer av måltidsupplevelser? Under utbildningen driver våra studenter utbildningsrestaurangen vid ett flertal tillfällen under tidig vår och tidig höst. Både lunch och middag serveras. Håll utkik på och följ Restauranghögskolans facebooksida.

Kontaktinformation

Björn Norén
Universitetsadjunkt
E-post
E-post
Telefon
090-786 71 93