Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Schema

Välj vilka kurser och grupper du vill visa i ditt schema

aug/sep 2022

  • måndag, 29 augusti 2022
    08:30 till 10:00

    Måltidsservice och dietetik, C, 30 hp

    Eventtyp Introduktion Lokal, plats UB341
    Lärare: Josefin Brodin
    Innehåll: Modulintroduktion Dietetik 6 hp
    10:15 till 12:00

    Måltidsservice och dietetik, C, 30 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats UB341
    Lärare: Josefin Brodin
    Innehåll: Matens betydelse vid sjukdom
  • tisdag, 30 augusti 2022

    Inget är schemalagt idag.

  • onsdag, 31 augusti 2022
    09:00 till 09:45

    Måltidsservice och dietetik, C, 30 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Demosalen
    Lärare: Josefin Brodin
    Innehåll: Energi- och proteinrik kost
    10:00 till 11:45

    Måltidsservice och dietetik, C, 30 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Demosalen
    Lärare: Ida Davidsson
    Innehåll: Kostbehandling vid mag-tarmsjukdom
  • torsdag, 01 september 2022
    08:30 till 09:30

    Måltidsservice och dietetik, C, 30 hp

    Eventtyp Introduktion Lokal, plats SAM.A.397 (S301)
    Lärare: Annica Nylander
    Innehåll: Kursintroduktion Måltidsservice och dietetik 30 hp
    10:00 till 12:00

    Måltidsservice och dietetik, C, 30 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats SAM.A.397 (S301)
    Lärare: Josefin Brodin
    Innehåll: Kostbehandling vid njursjukdom
    13:30 till 15:15

    Måltidsservice och dietetik, C, 30 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Zoom
    Lärare: Susanna Sandberg
    Innehåll: Nutritionsstöd
  • fredag, 02 september 2022
    08:00 till 09:00

    Måltidsservice och dietetik, C, 30 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Canvas
    Lärare: Sarah Persson
    Innehåll: Inspelad föreläsning Födoämnesöverkänslighet finns från och med idag att ta del av på Canvas.
  • lördag, 03 september 2022

    Inget är schemalagt idag.

  • söndag, 04 september 2022

    Inget är schemalagt idag.

Vecka 35 måndag, 29 augusti 2022
08:30 till 10:00

Måltidsservice och dietetik, C, 30 hp

Eventtyp Introduktion Lokal, plats UB341
Lärare: Josefin Brodin
Innehåll: Modulintroduktion Dietetik 6 hp
10:15 till 12:00

Måltidsservice och dietetik, C, 30 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats UB341
Lärare: Josefin Brodin
Innehåll: Matens betydelse vid sjukdom
tisdag, 30 augusti 2022
onsdag, 31 augusti 2022
09:00 till 09:45

Måltidsservice och dietetik, C, 30 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Demosalen
Lärare: Josefin Brodin
Innehåll: Energi- och proteinrik kost
10:00 till 11:45

Måltidsservice och dietetik, C, 30 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Demosalen
Lärare: Ida Davidsson
Innehåll: Kostbehandling vid mag-tarmsjukdom
torsdag, 01 september 2022
08:30 till 09:30

Måltidsservice och dietetik, C, 30 hp

Eventtyp Introduktion Lokal, plats SAM.A.397 (S301)
Lärare: Annica Nylander
Innehåll: Kursintroduktion Måltidsservice och dietetik 30 hp
10:00 till 12:00

Måltidsservice och dietetik, C, 30 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats SAM.A.397 (S301)
Lärare: Josefin Brodin
Innehåll: Kostbehandling vid njursjukdom
13:30 till 15:15

Måltidsservice och dietetik, C, 30 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Zoom
Lärare: Susanna Sandberg
Innehåll: Nutritionsstöd
fredag, 02 september 2022
08:00 till 09:00

Måltidsservice och dietetik, C, 30 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Canvas
Lärare: Sarah Persson
Innehåll: Inspelad föreläsning Födoämnesöverkänslighet finns från och med idag att ta del av på Canvas.
lördag, 03 september 2022
söndag, 04 september 2022