"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Schema

Välj vilka kurser och grupper du vill visa i ditt schema

aug/sep 2022

  • måndag, 29 augusti 2022
    13:00 till 15:00

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
    Lärare: Eva Palmquist
    Innehåll: Modulintroduktion
  • tisdag, 30 augusti 2022
    10:00 till 12:00

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
    Lärare: Eva Palmquist
    Innehåll: Indelning av mikroorganismer
  • onsdag, 31 augusti 2022
    09:00 till 09:40

    Kostvetenskap B, 30 hp

    Eventtyp Introduktion Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
    Lärare: Annica Nylander
    Innehåll: Kursintroduktion
    10:00 till 12:00

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
    Lärare: Eva Palmquist
    Innehåll: Mikroorganismers näringsupptag, metabolism och tillväxt
  • torsdag, 01 september 2022
    13:00 till 14:00

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
    Lärare: Annica Nylander
    Innehåll: Livsmedelslagen + introduktion till uppgift
    14:15 till 16:30

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Examination Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
    Lärare: Annica Nylander
    Innehåll: Arbete i grupp med livsmedelslagen
  • fredag, 02 september 2022
    09:00 till 16:00

    Livsmedelssäkerhet

    Eventtyp Laboration Lokal, plats LÄR.B.300 (L306)
    Lärare: Eva Palmquist
    Innehåll: Mikroorganismers tillväxt
  • lördag, 03 september 2022

    Inget är schemalagt idag.

  • söndag, 04 september 2022

    Inget är schemalagt idag.

Vecka 35 måndag, 29 augusti 2022
13:00 till 15:00

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
Lärare: Eva Palmquist
Innehåll: Modulintroduktion
tisdag, 30 augusti 2022
10:00 till 12:00

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
Lärare: Eva Palmquist
Innehåll: Indelning av mikroorganismer
onsdag, 31 augusti 2022
09:00 till 09:40

Kostvetenskap B, 30 hp

Eventtyp Introduktion Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
Lärare: Annica Nylander
Innehåll: Kursintroduktion
10:00 till 12:00

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
Lärare: Eva Palmquist
Innehåll: Mikroorganismers näringsupptag, metabolism och tillväxt
torsdag, 01 september 2022
13:00 till 14:00

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
Lärare: Annica Nylander
Innehåll: Livsmedelslagen + introduktion till uppgift
14:15 till 16:30

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Examination Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
Lärare: Annica Nylander
Innehåll: Arbete i grupp med livsmedelslagen
fredag, 02 september 2022
09:00 till 16:00

Livsmedelssäkerhet

Eventtyp Laboration Lokal, plats LÄR.B.300 (L306)
Lärare: Eva Palmquist
Innehåll: Mikroorganismers tillväxt
lördag, 03 september 2022
söndag, 04 september 2022