Hoppa direkt till innehållet

Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 26 januari 2021)

printicon

Schema

Välj vilka kurser du vill visa i ditt schema

aug/sep 2020

  • måndag, 31 augusti 2020
    09:00 till 14:00

    Gastronomi - inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal Forskningsrestaurang
    Lärare: Björn Norén
    Innehåll: Kursintroduktion Lunch för nya studenter Ta med ombyte, kläder för kök och matsal
  • tisdag, 01 september 2020
    09:00 till 12:00

    Gastronomi - inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal Forskningsrestaurang
    Lärare: Björn Norén
    Innehåll: Double diamond & Design process Workshop
    13:00 till 15:00

    Gastronomi - inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal Forskningsrestaurang
    Lärare: Cecilia Olsson, Björn Norén
    Innehåll: Workshop: Case 0, Bryta bordet AKA material och verktyg.
  • onsdag, 02 september 2020
    10:00 till 12:00

    Gastronomi - inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal Forskningsrestaurang
    Lärare: Cecilia Olsson
    Innehåll: Normer:
    13:00 till 15:00

    Gastronomi - inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal Forskningsrestaurang
    Lärare: Cecilia Olsson
  • torsdag, 03 september 2020
    09:00 till 12:00

    Gastronomi - inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

    Eventtyp Självstudier Lokal Forskningsrestaurang
    13:00 till 15:00

    Gastronomi - inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

    Eventtyp Deadline Lokal Forskningsrestaurang
    Lärare: Björn Norén, Hanna Lövgren
    Innehåll: VFU. Information och genomgång syfte. VFU plats ska vara klar till detta datum.
  • fredag, 04 september 2020
    13:00 till 15:00

    Gastronomi - inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning
    Innehåll: Disputation: Joachim Sundqvist Lokla: Triple helix
  • lördag, 05 september 2020

    Inget är schemalagt idag.

  • söndag, 06 september 2020

    Inget är schemalagt idag.

Vecka 36 måndag, 31 augusti 2020
09:00 till 14:00

Gastronomi - inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal Forskningsrestaurang
Lärare: Björn Norén
Innehåll: Kursintroduktion Lunch för nya studenter Ta med ombyte, kläder för kök och matsal
tisdag, 01 september 2020
09:00 till 12:00

Gastronomi - inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal Forskningsrestaurang
Lärare: Björn Norén
Innehåll: Double diamond & Design process Workshop
13:00 till 15:00

Gastronomi - inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal Forskningsrestaurang
Lärare: Cecilia Olsson, Björn Norén
Innehåll: Workshop: Case 0, Bryta bordet AKA material och verktyg.
onsdag, 02 september 2020
10:00 till 12:00

Gastronomi - inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal Forskningsrestaurang
Lärare: Cecilia Olsson
Innehåll: Normer:
13:00 till 15:00

Gastronomi - inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal Forskningsrestaurang
Lärare: Cecilia Olsson
torsdag, 03 september 2020
09:00 till 12:00

Gastronomi - inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

Eventtyp Självstudier Lokal Forskningsrestaurang
13:00 till 15:00

Gastronomi - inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

Eventtyp Deadline Lokal Forskningsrestaurang
Lärare: Björn Norén, Hanna Lövgren
Innehåll: VFU. Information och genomgång syfte. VFU plats ska vara klar till detta datum.
fredag, 04 september 2020
13:00 till 15:00

Gastronomi - inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

Eventtyp Föreläsning
Innehåll: Disputation: Joachim Sundqvist Lokla: Triple helix
lördag, 05 september 2020
söndag, 06 september 2020