Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Schema

Välj vilka kurser och grupper du vill visa i ditt schema

aug/sep 2021

  • måndag, 30 augusti 2021
    09:30 till 12:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

    Eventtyp Se kommentar Lokal, plats Stora matsalen
    Lärare: Hanna Lövgren
    Innehåll: Välkommen till Gastronomiprogrammet. Upprop.
    13:00 till 15:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

    Eventtyp Se kommentar Lokal, plats Stora matsalen
    Lärare: Hanna Lövgren
    Innehåll: Kursintroduktion Måltids- och restaurangvetenskap 1
  • tisdag, 31 augusti 2021
    09:00 till 10:15

    Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Zoom
    Lärare: Simon Gustafsson
    Innehåll: Grunderna om vin Länk till Zoom: https://umu.zoom.us/j/9389463528?pwd=eHBCMncwTCtqWUlwMS94Zldxb0wydz09
    10:30 till 12:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Zoom
    Lärare: Simon Gustafsson
    Innehåll: Provningsmetodik Länk till Zoom: https://umu.zoom.us/j/9389463528?pwd=eHBCMncwTCtqWUlwMS94Zldxb0wydz09
    13:00 till 16:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

    Eventtyp Se kommentar Lokal, plats Vin/Kemisal
    Lärare: Simon Gustafsson
    Innehåll: Provning - provningsmetodik i praktiken Grupp 1: 13-14:30 Grupp 2: 14:30-16
  • onsdag, 01 september 2021
    09:00 till 10:30

    Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Canvas
    Lärare: Simon Gustafsson
    Innehåll: Förinspelad föreläsning vinstilar och produktion - Vitt
    13:00 till 16:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

    Eventtyp Se kommentar Lokal, plats Vin/Kemisal
    Lärare: Simon Gustafsson
    Innehåll: Provning - Vin (vitt) Grupp 1: 13-15 Grupp 2: 15-17
  • torsdag, 02 september 2021
    09:00 till 10:30

    Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Canvas
    Lärare: Simon Gustafsson
    Innehåll: Förinspelad föreläsning vinstilar och produktion - Rött & Rosé
    13:00 till 17:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Vin/Kemisal
    Lärare: Simon Gustafsson
    Innehåll: Provning Vin - Rött & Rosé Grupp 1: 13-15 Grupp 2: 15-17
  • fredag, 03 september 2021
    10:00 till 12:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Canvas
    Innehåll: Förinspelad Föreläsning - Sinnenas funktion och roll (Anna Söderholm)
  • lördag, 04 september 2021

    Inget är schemalagt idag.

  • söndag, 05 september 2021

    Inget är schemalagt idag.

Vecka 35 måndag, 30 augusti 2021
09:30 till 12:00

Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

Eventtyp Se kommentar Lokal, plats Stora matsalen
Lärare: Hanna Lövgren
Innehåll: Välkommen till Gastronomiprogrammet. Upprop.
13:00 till 15:00

Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

Eventtyp Se kommentar Lokal, plats Stora matsalen
Lärare: Hanna Lövgren
Innehåll: Kursintroduktion Måltids- och restaurangvetenskap 1
tisdag, 31 augusti 2021
09:00 till 10:15

Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Zoom
Lärare: Simon Gustafsson
Innehåll: Grunderna om vin Länk till Zoom: https://umu.zoom.us/j/9389463528?pwd=eHBCMncwTCtqWUlwMS94Zldxb0wydz09
10:30 till 12:00

Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Zoom
Lärare: Simon Gustafsson
Innehåll: Provningsmetodik Länk till Zoom: https://umu.zoom.us/j/9389463528?pwd=eHBCMncwTCtqWUlwMS94Zldxb0wydz09
13:00 till 16:00

Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

Eventtyp Se kommentar Lokal, plats Vin/Kemisal
Lärare: Simon Gustafsson
Innehåll: Provning - provningsmetodik i praktiken Grupp 1: 13-14:30 Grupp 2: 14:30-16
onsdag, 01 september 2021
09:00 till 10:30

Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Canvas
Lärare: Simon Gustafsson
Innehåll: Förinspelad föreläsning vinstilar och produktion - Vitt
13:00 till 16:00

Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

Eventtyp Se kommentar Lokal, plats Vin/Kemisal
Lärare: Simon Gustafsson
Innehåll: Provning - Vin (vitt) Grupp 1: 13-15 Grupp 2: 15-17
torsdag, 02 september 2021
09:00 till 10:30

Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Canvas
Lärare: Simon Gustafsson
Innehåll: Förinspelad föreläsning vinstilar och produktion - Rött & Rosé
13:00 till 17:00

Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Vin/Kemisal
Lärare: Simon Gustafsson
Innehåll: Provning Vin - Rött & Rosé Grupp 1: 13-15 Grupp 2: 15-17
fredag, 03 september 2021
10:00 till 12:00

Måltids- och restaurangvetenskap 1, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Canvas
Innehåll: Förinspelad Föreläsning - Sinnenas funktion och roll (Anna Söderholm)
lördag, 04 september 2021
söndag, 05 september 2021