Hoppa direkt till innehållet

Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 31 mars 2021)

printicon

Schema

Välj vilka kurser och grupper du vill visa i ditt schema

november 2020

  • måndag, 02 november 2020
    08:00 till 09:15

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Eventtyp Introduktion Lokal Zoom
    Lärare: Veronica Abnersson
    Innehåll: Kursintroduktion Moment 1: Måltidskultur och samhälle. Mötesrum: https://umu.zoom.us/j/4028704320?pwd=eXBCTDVmaE0yOVdrZW45VlllWWxjQT09
    10:00 till 12:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal S311
    Lärare: Veronica Abnersson
    Innehåll: Föreläsning/Diskussion via Zoom. Grupp 1-3: Mat- och måltidskultur, Veronica Abnersson. Föreläsningen finns även inspelad på Canvas.
    10:00 till 12:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning, Annat
    Lärare: Veronica Abnersson
    Innehåll: Grupp 4-6: Rundvandring och information om litteratursök under ledning av bibliotekarie. Samling: Informationsdisk UB
    13:00 till 15:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal Zoom
    Lärare: Veronica Abnersson
    Innehåll: Föreläsning/Diskussion via Zoom. Grupp 4-6: Mat-och måltidskultur, Veronica Abnersson. Föreläsningen finns även inspelad på Canvas.
    13:00 till 15:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning, Annat
    Lärare: Veronica Abnersson
    Innehåll: Grupp 1-3: Rundvandring och information om litteratursök under ledning av bibliotekarie. Samling: Informationsdisk UB
  • tisdag, 03 november 2020
    10:00 till 12:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning, Workshop Lokal Zoom
    Lärare: Veronica Abnersson
    Innehåll: Fördjupning av kursmomentet akademiskt skrivande med fokus på källkritik, historiska källor och litteraturstudier inkl. reflektion och diskussion. Mötesrum via Zoomlänk: https://umu.zoom.us/j/4028704320?pwd=eXBCTDVmaE0yOVdrZW45VlllWWxjQT09
    13:00 till 15:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal Canvas
    Lärare: Veronica Abnersson
    Innehåll: Föreläsningarna finns inspelade på Canvas: Mat och religion del 1 och 2. Se även instuderingsfrågor. För mer info se Canvas.
  • onsdag, 04 november 2020
    10:00 till 17:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal Forskningsrestaurang
    Lärare: Veronica Abnersson
    Innehåll: Tillfället inleds gemensamt i utbildningsköket med föreläsning. Därefter praktiskt matlagningsmoment i grupp under flexibel ledning av Victor Linder, kock och grundare till restaurangen Wild River bla. Tema: Norrländsk matkultur förr och nu
    10:00 till 17:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning, Laboration Lokal Utbildningsköket
    Lärare: Veronica Abnersson
    Innehåll: Tillfället inleds gemensamt i utbildningsköket med föreläsning. Därefter praktiskt matlagningsmoment i grupp under flexibel ledning av Victor Linder, kock och grundare till restaurangen Wild River bla. Tema: Norrländsk matkultur förr och nu
  • torsdag, 05 november 2020
    10:00 till 12:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Eventtyp Seminarium Lokal Zoom
    Lärare: Ulrica Söderlind, Veronica Abnersson
    Innehåll: Seminarium Mat och religion. Mötesrum via zoomlänk:https://umu.zoom.us/j/4028704320?pwd=eXBCTDVmaE0yOVdrZW45VlllWWxjQT09
    13:00 till 14:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal Zoom
    Lärare: Veronica Abnersson
    Innehåll: Extrainsatt föreläsning om att använda APA - referenssystem.
    14:00 till 17:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Eventtyp Självstudier Lokal Canvas
    Innehåll: Ta del av den inspelade föreläsningsserien med Prof. Phil Lyon: Historical meals. Du hittar föreläsningarna på canvassajten.
  • fredag, 06 november 2020
    10:30 till 12:30

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal L212
    Lärare: Veronica Abnersson
    Innehåll: Föreläsning med Ann Sparrock
    11:30 till 16:00

    Måltidskultur och samhälle, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning, Laboration Lokal Forskningsrestaurang
    Utbildningsköket
    Lärare: Veronica Abnersson
    Innehåll: Laboration med Ann Sparrok, Samisk matambassadör för Jämtland och Härjedalen. Tema: Det samiska köket
  • lördag, 07 november 2020

    Inget är schemalagt idag.

  • söndag, 08 november 2020

    Inget är schemalagt idag.

Vecka 45 måndag, 02 november 2020
08:00 till 09:15

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Eventtyp Introduktion Lokal Zoom
Lärare: Veronica Abnersson
Innehåll: Kursintroduktion Moment 1: Måltidskultur och samhälle. Mötesrum: https://umu.zoom.us/j/4028704320?pwd=eXBCTDVmaE0yOVdrZW45VlllWWxjQT09
10:00 till 12:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal S311
Lärare: Veronica Abnersson
Innehåll: Föreläsning/Diskussion via Zoom. Grupp 1-3: Mat- och måltidskultur, Veronica Abnersson. Föreläsningen finns även inspelad på Canvas.
10:00 till 12:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Eventtyp Föreläsning, Annat
Lärare: Veronica Abnersson
Innehåll: Grupp 4-6: Rundvandring och information om litteratursök under ledning av bibliotekarie. Samling: Informationsdisk UB
13:00 till 15:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal Zoom
Lärare: Veronica Abnersson
Innehåll: Föreläsning/Diskussion via Zoom. Grupp 4-6: Mat-och måltidskultur, Veronica Abnersson. Föreläsningen finns även inspelad på Canvas.
13:00 till 15:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Eventtyp Föreläsning, Annat
Lärare: Veronica Abnersson
Innehåll: Grupp 1-3: Rundvandring och information om litteratursök under ledning av bibliotekarie. Samling: Informationsdisk UB
tisdag, 03 november 2020
10:00 till 12:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Eventtyp Föreläsning, Workshop Lokal Zoom
Lärare: Veronica Abnersson
Innehåll: Fördjupning av kursmomentet akademiskt skrivande med fokus på källkritik, historiska källor och litteraturstudier inkl. reflektion och diskussion. Mötesrum via Zoomlänk: https://umu.zoom.us/j/4028704320?pwd=eXBCTDVmaE0yOVdrZW45VlllWWxjQT09
13:00 till 15:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal Canvas
Lärare: Veronica Abnersson
Innehåll: Föreläsningarna finns inspelade på Canvas: Mat och religion del 1 och 2. Se även instuderingsfrågor. För mer info se Canvas.
onsdag, 04 november 2020
10:00 till 17:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal Forskningsrestaurang
Lärare: Veronica Abnersson
Innehåll: Tillfället inleds gemensamt i utbildningsköket med föreläsning. Därefter praktiskt matlagningsmoment i grupp under flexibel ledning av Victor Linder, kock och grundare till restaurangen Wild River bla. Tema: Norrländsk matkultur förr och nu
10:00 till 17:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Eventtyp Föreläsning, Laboration Lokal Utbildningsköket
Lärare: Veronica Abnersson
Innehåll: Tillfället inleds gemensamt i utbildningsköket med föreläsning. Därefter praktiskt matlagningsmoment i grupp under flexibel ledning av Victor Linder, kock och grundare till restaurangen Wild River bla. Tema: Norrländsk matkultur förr och nu
torsdag, 05 november 2020
10:00 till 12:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Eventtyp Seminarium Lokal Zoom
Lärare: Ulrica Söderlind, Veronica Abnersson
Innehåll: Seminarium Mat och religion. Mötesrum via zoomlänk:https://umu.zoom.us/j/4028704320?pwd=eXBCTDVmaE0yOVdrZW45VlllWWxjQT09
13:00 till 14:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal Zoom
Lärare: Veronica Abnersson
Innehåll: Extrainsatt föreläsning om att använda APA - referenssystem.
14:00 till 17:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Eventtyp Självstudier Lokal Canvas
Innehåll: Ta del av den inspelade föreläsningsserien med Prof. Phil Lyon: Historical meals. Du hittar föreläsningarna på canvassajten.
fredag, 06 november 2020
10:30 till 12:30

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal L212
Lärare: Veronica Abnersson
Innehåll: Föreläsning med Ann Sparrock
11:30 till 16:00

Måltidskultur och samhälle, 15 hp

Eventtyp Föreläsning, Laboration Lokal Forskningsrestaurang, Utbildningsköket
Lärare: Veronica Abnersson
Innehåll: Laboration med Ann Sparrok, Samisk matambassadör för Jämtland och Härjedalen. Tema: Det samiska köket
lördag, 07 november 2020
söndag, 08 november 2020