"False"
Hoppa direkt till innehållet
umu.se
För studenter
Bibliotek
För medarbetare
Logga in
Student
Se ditt schema och dina kurser
Redigera
Redigera innehåll på umu.se
English site
Sök
Meny
X stäng menyn
Meny
Sök
Sök inom:
Sök inom:
Allt
Utbildning
Forskning
Personal
Studentwebb
Nyheter
Medarbetarwebb
Andra söktjänster
Hitta kurser och program
Sök kursplan
Sök välkomstbrev
Bibliotekets söktjänst
Sök i regelverket
Huvudmenyn dold.
Logga in
Student
Se ditt schema och dina kurser
Redigera
Redigera innehåll på umu.se
English
Schema
Kurser i schemat
Välj vilka kurser och grupper du vill visa i ditt schema
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Dölj kurs Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp i schemat
Vecka
Månad
Visa föregående vecka
Idag
Visa nästa vecka
januari
2020
m
20
t
21
o
22
t
23
f
24
l
25
s
26
måndag, 20 januari 2020
13:00 till 14:45
13.00
14.45
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
L211
Visa mer
Innehåll:
Kursintroduktion Måltids- och restaurang vetenskap 4 - båda inriktningarna.
Visa mindre
tisdag, 21 januari 2020
09:00 till 12:00
09.00
12.00
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
Vin/Kemisal
Visa mer
Innehåll:
Ansvarsfull alkoholhantering Lärare: Ulrika Lundström
Visa mindre
13:00 till 16:00
13.00
16.00
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
Vin/Kemisal
Visa mer
Innehåll:
Ansvarsfull alkoholhantering Lärare: Ulrika Lundström
Visa mindre
onsdag, 22 januari 2020
09:00 till 12:00
09.00
12.00
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
Vin/Kemisal
Visa mer
Innehåll:
Ansvarsfull alkoholhantering Lärare: Ulrika Lundström
Visa mindre
13:00 till 15:00
13.00
15.00
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
Vin/Kemisal
Visa mer
Innehåll:
Ansvarsfull alkoholhantering samt frågor inför tentamen Lärare: Ulrika Lundström
Visa mindre
torsdag, 23 januari 2020
09:15 till 13:15
09.15
13.15
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Eventtyp
Se kommentar
Visa mer
Innehåll:
Föreläsningen inställd pga. sjukdom. Ulrika går igenom det viktigaste på sina föreläsningar istället.
Visa mindre
12:30 till 14:00
12.30
14.00
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Eventtyp
Deadline
Lokal, plats
L306
Visa mer
Lärare:
Roger Ahlgren
Innehåll:
Introduktion till livsmedelslagen obligatorisk närvaro
Visa mindre
fredag, 24 januari 2020
Inget är schemalagt idag.
lördag, 25 januari 2020
Inget är schemalagt idag.
söndag, 26 januari 2020
Inget är schemalagt idag.
mån
Vecka 4
v.4
måndag, 20 januari 2020
20
13:00 till 14:45
13.00
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
L211
Visa mer
Innehåll:
Kursintroduktion Måltids- och restaurang vetenskap 4 - båda inriktningarna.
Visa mindre
14.45
tis
tisdag, 21 januari 2020
21
09:00 till 12:00
09.00
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
Vin/Kemisal
Visa mer
Innehåll:
Ansvarsfull alkoholhantering Lärare: Ulrika Lundström
Visa mindre
12.00
13:00 till 16:00
13.00
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
Vin/Kemisal
Visa mer
Innehåll:
Ansvarsfull alkoholhantering Lärare: Ulrika Lundström
Visa mindre
16.00
ons
onsdag, 22 januari 2020
22
09:00 till 12:00
09.00
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
Vin/Kemisal
Visa mer
Innehåll:
Ansvarsfull alkoholhantering Lärare: Ulrika Lundström
Visa mindre
12.00
13:00 till 15:00
13.00
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
Vin/Kemisal
Visa mer
Innehåll:
Ansvarsfull alkoholhantering samt frågor inför tentamen Lärare: Ulrika Lundström
Visa mindre
15.00
tor
torsdag, 23 januari 2020
23
09:15 till 13:15
09.15
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Eventtyp
Se kommentar
Visa mer
Innehåll:
Föreläsningen inställd pga. sjukdom. Ulrika går igenom det viktigaste på sina föreläsningar istället.
Visa mindre
13.15
12:30 till 14:00
12.30
Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp
Eventtyp
Deadline
Lokal, plats
L306
Visa mer
Lärare:
Roger Ahlgren
Innehåll:
Introduktion till livsmedelslagen obligatorisk närvaro
Visa mindre
14.00
fre
fredag, 24 januari 2020
24
lör
lördag, 25 januari 2020
25
sön
söndag, 26 januari 2020
26