Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Schema

Välj vilka kurser och grupper du vill visa i ditt schema

januari 2020

  • måndag, 20 januari 2020
    13:00 till 14:45

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats L211
    Innehåll: Kursintroduktion Måltids- och restaurang vetenskap 4 - båda inriktningarna.
  • tisdag, 21 januari 2020
    09:00 till 12:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Vin/Kemisal
    Innehåll: Ansvarsfull alkoholhantering Lärare: Ulrika Lundström
    13:00 till 16:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Vin/Kemisal
    Innehåll: Ansvarsfull alkoholhantering Lärare: Ulrika Lundström
  • onsdag, 22 januari 2020
    09:00 till 12:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Vin/Kemisal
    Innehåll: Ansvarsfull alkoholhantering Lärare: Ulrika Lundström
    13:00 till 15:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Vin/Kemisal
    Innehåll: Ansvarsfull alkoholhantering samt frågor inför tentamen Lärare: Ulrika Lundström
  • torsdag, 23 januari 2020
    09:15 till 13:15

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

    Eventtyp Se kommentar
    Innehåll: Föreläsningen inställd pga. sjukdom. Ulrika går igenom det viktigaste på sina föreläsningar istället.
    12:30 till 14:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

    Eventtyp Deadline Lokal, plats L306
    Lärare: Roger Ahlgren
    Innehåll: Introduktion till livsmedelslagen obligatorisk närvaro
  • fredag, 24 januari 2020

    Inget är schemalagt idag.

  • lördag, 25 januari 2020

    Inget är schemalagt idag.

  • söndag, 26 januari 2020

    Inget är schemalagt idag.

Vecka 4 måndag, 20 januari 2020
13:00 till 14:45

Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats L211
Innehåll: Kursintroduktion Måltids- och restaurang vetenskap 4 - båda inriktningarna.
tisdag, 21 januari 2020
09:00 till 12:00

Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Vin/Kemisal
Innehåll: Ansvarsfull alkoholhantering Lärare: Ulrika Lundström
13:00 till 16:00

Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Vin/Kemisal
Innehåll: Ansvarsfull alkoholhantering Lärare: Ulrika Lundström
onsdag, 22 januari 2020
09:00 till 12:00

Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Vin/Kemisal
Innehåll: Ansvarsfull alkoholhantering Lärare: Ulrika Lundström
13:00 till 15:00

Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Vin/Kemisal
Innehåll: Ansvarsfull alkoholhantering samt frågor inför tentamen Lärare: Ulrika Lundström
torsdag, 23 januari 2020
09:15 till 13:15

Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

Eventtyp Se kommentar
Innehåll: Föreläsningen inställd pga. sjukdom. Ulrika går igenom det viktigaste på sina föreläsningar istället.
12:30 till 14:00

Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och kreativ matlagning, 15 hp

Eventtyp Deadline Lokal, plats L306
Lärare: Roger Ahlgren
Innehåll: Introduktion till livsmedelslagen obligatorisk närvaro
fredag, 24 januari 2020
lördag, 25 januari 2020
söndag, 26 januari 2020