"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Schema

Välj vilka kurser och grupper du vill visa i ditt schema

januari 2023

  • måndag, 16 januari 2023
    09:00 till 12:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och värdskap, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Vin/Kemisal
    Lärare: Hanna Lövgren
    Innehåll: Inställd! 9-10 Introduktion till modul 1 10.15- 12.00 introduktion till livsmedelslagen
    13:00 till 15:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och värdskap, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Vin/Kemisal
    Lärare: Hanna Lövgren
    Innehåll: Inställd! Fortsättning livsmedelslagen samt introduktion till examinationsuppgift
  • tisdag, 17 januari 2023
    09:00 till 11:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och värdskap, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Vin/Kemisal
    Lärare: Hanna Lövgren
    Innehåll: Inställd pga av sjukdom Livsmedelslagen
    09:00 till 16:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och värdskap, 15 hp

    Eventtyp Självstudier
    Innehåll: Självstudier livsmedelslagen
  • onsdag, 18 januari 2023
    09:00 till 16:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och värdskap, 15 hp

    Eventtyp Självstudier
    Innehåll: Självstudier livsmedelslagen
  • torsdag, 19 januari 2023
    09:00 till 16:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och värdskap, 15 hp

    Eventtyp Självstudier
    Innehåll: Självstudier livsmedelslagen
    23:00 till 23:55

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och värdskap, 15 hp

    Eventtyp Deadline Lokal, plats Canvas
    Lärare: Hanna Lövgren
    Innehåll: Inlämning frågor inför examinationsseminariet
  • fredag, 20 januari 2023
    13:00 till 16:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och värdskap, 15 hp

    Eventtyp Examination Lokal, plats Vin/Kemisal
    Lärare: Hanna Lövgren
    Innehåll: Examinations seminarie Livsmedelslagen
  • lördag, 21 januari 2023

    Inget är schemalagt idag.

  • söndag, 22 januari 2023

    Inget är schemalagt idag.

Vecka 3 måndag, 16 januari 2023
09:00 till 12:00

Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och värdskap, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Vin/Kemisal
Lärare: Hanna Lövgren
Innehåll: Inställd! 9-10 Introduktion till modul 1 10.15- 12.00 introduktion till livsmedelslagen
13:00 till 15:00

Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och värdskap, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Vin/Kemisal
Lärare: Hanna Lövgren
Innehåll: Inställd! Fortsättning livsmedelslagen samt introduktion till examinationsuppgift
tisdag, 17 januari 2023
09:00 till 11:00

Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och värdskap, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Vin/Kemisal
Lärare: Hanna Lövgren
Innehåll: Inställd pga av sjukdom Livsmedelslagen
09:00 till 16:00

Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och värdskap, 15 hp

Eventtyp Självstudier
Innehåll: Självstudier livsmedelslagen
onsdag, 18 januari 2023
09:00 till 16:00

Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och värdskap, 15 hp

Eventtyp Självstudier
Innehåll: Självstudier livsmedelslagen
torsdag, 19 januari 2023
09:00 till 16:00

Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och värdskap, 15 hp

Eventtyp Självstudier
Innehåll: Självstudier livsmedelslagen
23:00 till 23:55

Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och värdskap, 15 hp

Eventtyp Deadline Lokal, plats Canvas
Lärare: Hanna Lövgren
Innehåll: Inlämning frågor inför examinationsseminariet
fredag, 20 januari 2023
13:00 till 16:00

Måltids- och restaurangvetenskap 4, inriktning gastronomi och värdskap, 15 hp

Eventtyp Examination Lokal, plats Vin/Kemisal
Lärare: Hanna Lövgren
Innehåll: Examinations seminarie Livsmedelslagen
lördag, 21 januari 2023
söndag, 22 januari 2023