Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Schema

Välj vilka kurser och grupper du vill visa i ditt schema

mars 2020

  • måndag, 23 mars 2020

    Inget är schemalagt idag.

  • tisdag, 24 mars 2020

    Inget är schemalagt idag.

  • onsdag, 25 mars 2020
    09:00 till 10:30

    Vinkunskap och matlagning, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal Forskningsrestaurang
    Innehåll: Kursintroduktion Björn Norén is inviting you to a scheduled Zoom meeting. Topic: Kursstart Vinkunskap och matlagning Time: Mar 25, 2020 09:00 AM Stockholm Join Zoom Meeting https://umu.zoom.us/j/308248607 Meeting ID: 308 248 607
  • torsdag, 26 mars 2020
    09:00 till 10:30

    Vinkunskap och matlagning, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal Forskningsrestaurang
    Innehåll: Fördjupande kunskaper i råvaror och matlagningstekniker. Mjölksyra och fermentering
    15:00 till 16:00

    Vinkunskap och matlagning, 15 hp

    Eventtyp Seminarium Lokal Forskningsrestaurang
  • fredag, 27 mars 2020
    09:00 till 10:30

    Vinkunskap och matlagning, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal Forskningsrestaurang
    Innehåll: Fördjupande kunskaper i råvaror och matlagningstekniker. Olika köttdetaljer
    15:00 till 16:00

    Vinkunskap och matlagning, 15 hp

    Eventtyp Seminarium Lokal Forskningsrestaurang
  • lördag, 28 mars 2020

    Inget är schemalagt idag.

  • söndag, 29 mars 2020

    Inget är schemalagt idag.

Vecka 13 måndag, 23 mars 2020
tisdag, 24 mars 2020
onsdag, 25 mars 2020
09:00 till 10:30

Vinkunskap och matlagning, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal Forskningsrestaurang
Innehåll: Kursintroduktion Björn Norén is inviting you to a scheduled Zoom meeting. Topic: Kursstart Vinkunskap och matlagning Time: Mar 25, 2020 09:00 AM Stockholm Join Zoom Meeting https://umu.zoom.us/j/308248607 Meeting ID: 308 248 607
torsdag, 26 mars 2020
09:00 till 10:30

Vinkunskap och matlagning, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal Forskningsrestaurang
Innehåll: Fördjupande kunskaper i råvaror och matlagningstekniker. Mjölksyra och fermentering
15:00 till 16:00

Vinkunskap och matlagning, 15 hp

Eventtyp Seminarium Lokal Forskningsrestaurang
fredag, 27 mars 2020
09:00 till 10:30

Vinkunskap och matlagning, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal Forskningsrestaurang
Innehåll: Fördjupande kunskaper i råvaror och matlagningstekniker. Olika köttdetaljer
15:00 till 16:00

Vinkunskap och matlagning, 15 hp

Eventtyp Seminarium Lokal Forskningsrestaurang
lördag, 28 mars 2020
söndag, 29 mars 2020