Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Schema

Välj vilka kurser och grupper du vill visa i ditt schema

januari 2020

  • måndag, 20 januari 2020
    09:00 till 12:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Vin/Kemisal
    Innehåll: Välkommen till kursen om vetenskapligmetod! Kursintroduktion 9-10 10-12 föreläsning, vad är vetenskaplig metod? Lärare: Eva Palmquist
    14:00 till 16:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Vin/Kemisal
    Lärare: Carita Bengs
    Innehåll: Introduktion till intervjuuppgiften
  • tisdag, 21 januari 2020
    09:00 till 15:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats S309
    Innehåll: Etnografi 1. Föreläsning/workshop om etnografiska metoder. Dagen varvar föreläsning och praktiska övningar som ligger till grund för momentet Etnografi 2. Lärare: Öncel Naldemirc
  • onsdag, 22 januari 2020
    09:00 till 17:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

    Eventtyp Grupparbete
    Innehåll: Förmiddag: Grupparbete. inlämning kl. 12.00 inlämning i cambro enligt anvisningar. Eftermiddag: Läs varandras texter inför seminariet. Lärare: Öncel Naldemirc
  • torsdag, 23 januari 2020
    09:00 till 13:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats L211
    Innehåll: Etnografi 2. Kombinerad föreläsning och examinerande seminarium. Obligatorisk närvaro. Förberedelse: läs varandras texter. Lärare: Öncel Naldemirc Fördjupningslitteratur: Ehn & Löfgren, Marshall, Bryman kap. 19
  • fredag, 24 januari 2020
    09:00 till 12:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats L211
    Innehåll: Introduktion Statistik. Beskrivande statistik
  • lördag, 25 januari 2020

    Inget är schemalagt idag.

  • söndag, 26 januari 2020

    Inget är schemalagt idag.

Vecka 4 måndag, 20 januari 2020
09:00 till 12:00

Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Vin/Kemisal
Innehåll: Välkommen till kursen om vetenskapligmetod! Kursintroduktion 9-10 10-12 föreläsning, vad är vetenskaplig metod? Lärare: Eva Palmquist
14:00 till 16:00

Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Vin/Kemisal
Lärare: Carita Bengs
Innehåll: Introduktion till intervjuuppgiften
tisdag, 21 januari 2020
09:00 till 15:00

Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats S309
Innehåll: Etnografi 1. Föreläsning/workshop om etnografiska metoder. Dagen varvar föreläsning och praktiska övningar som ligger till grund för momentet Etnografi 2. Lärare: Öncel Naldemirc
onsdag, 22 januari 2020
09:00 till 17:00

Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

Eventtyp Grupparbete
Innehåll: Förmiddag: Grupparbete. inlämning kl. 12.00 inlämning i cambro enligt anvisningar. Eftermiddag: Läs varandras texter inför seminariet. Lärare: Öncel Naldemirc
torsdag, 23 januari 2020
09:00 till 13:00

Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats L211
Innehåll: Etnografi 2. Kombinerad föreläsning och examinerande seminarium. Obligatorisk närvaro. Förberedelse: läs varandras texter. Lärare: Öncel Naldemirc Fördjupningslitteratur: Ehn & Löfgren, Marshall, Bryman kap. 19
fredag, 24 januari 2020
09:00 till 12:00

Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats L211
Innehåll: Introduktion Statistik. Beskrivande statistik
lördag, 25 januari 2020
söndag, 26 januari 2020