Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Schema

Välj vilka kurser och grupper du vill visa i ditt schema

januari 2022

  • måndag, 17 januari 2022
    10:00 till 12:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Vin/Kemisal
    Lärare: Eva Palmquist
    Innehåll: Kursintroduktion
  • tisdag, 18 januari 2022
    09:00 till 12:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Zoom
    Lärare: Ulrica Söderlind
    Innehåll: Vetenskapsteori
  • onsdag, 19 januari 2022
    09:00 till 12:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Zoom
    Lärare: Ulrica Söderlind
    Innehåll: Källkritik
  • torsdag, 20 januari 2022
    09:00 till 12:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Zoom
    Lärare: Ulrica Söderlind
    Innehåll: Att välja metod
    13:00 till 16:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Zoom
    Lärare: Ulrica Söderlind
    Innehåll: Forskningsetik. Historiska studier.
  • fredag, 21 januari 2022
    09:00 till 12:00

    Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Zoom
    Lärare: Ulrica Söderlind
    Innehåll: Triangulering
  • lördag, 22 januari 2022

    Inget är schemalagt idag.

  • söndag, 23 januari 2022

    Inget är schemalagt idag.

Vecka 3 måndag, 17 januari 2022
10:00 till 12:00

Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Vin/Kemisal
Lärare: Eva Palmquist
Innehåll: Kursintroduktion
tisdag, 18 januari 2022
09:00 till 12:00

Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Zoom
Lärare: Ulrica Söderlind
Innehåll: Vetenskapsteori
onsdag, 19 januari 2022
09:00 till 12:00

Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Zoom
Lärare: Ulrica Söderlind
Innehåll: Källkritik
torsdag, 20 januari 2022
09:00 till 12:00

Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Zoom
Lärare: Ulrica Söderlind
Innehåll: Att välja metod
13:00 till 16:00

Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Zoom
Lärare: Ulrica Söderlind
Innehåll: Forskningsetik. Historiska studier.
fredag, 21 januari 2022
09:00 till 12:00

Måltids- och restaurangvetenskap 2, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Zoom
Lärare: Ulrica Söderlind
Innehåll: Triangulering
lördag, 22 januari 2022
söndag, 23 januari 2022