Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Schema

Välj vilka kurser och grupper du vill visa i ditt schema

januari 2021

  • måndag, 18 januari 2021
    13:00 till 13:45

    Livsmedelssäkerhet, 15 hp

    Eventtyp Obligatorisk, Introduktion Lokal, plats Zoom
    Lärare: Caroline Blomquist
    Innehåll: Introduktion
    14:00 till 16:00

    Livsmedelssäkerhet, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Zoom
    Lärare: Caroline Blomquist
    Innehåll: Hållbar näringsförsörjning och förändra konsumtion av livsmedel
  • tisdag, 19 januari 2021
    10:00 till 12:00

    Livsmedelssäkerhet, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning, Obligatorisk Lokal, plats Zoom
    Lärare: Stig-Olof Holm
    Innehåll: Hållbarhetsmål, miljöförändringar. Introduktion: Ekologisk fotavtryck och tvärgruppsredovisningar om hållbar livsmedelsförsörjning Introduktion: Minskat matsvinn- regionala strategier
  • onsdag, 20 januari 2021
    08:00 till 17:00

    Livsmedelssäkerhet, 15 hp

    Eventtyp Självstudier
    Innehåll: Inläsning och eget arbete: Hållbar livsmedelsförsörjning
  • torsdag, 21 januari 2021
    08:00 till 17:00

    Livsmedelssäkerhet, 15 hp

    Eventtyp Självstudier
    Innehåll: Inläsning och eget arbete: Hållbar livsmedelsförsörjning
  • fredag, 22 januari 2021
    10:00 till 12:00

    Livsmedelssäkerhet, 15 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Zoom
    Lärare: Stig-Olof Holm
    Innehåll: Växt- och djurproduktion
    13:00 till 14:00

    Livsmedelssäkerhet, 15 hp

    Eventtyp Seminarium, Obligatorisk Lokal, plats Zoom
    Lärare: Stig-Olof Holm
    Innehåll: Seminarium ekologiskt fotavtryck samt räkneövning
  • lördag, 23 januari 2021

    Inget är schemalagt idag.

  • söndag, 24 januari 2021

    Inget är schemalagt idag.

Vecka 3 måndag, 18 januari 2021
13:00 till 13:45

Livsmedelssäkerhet, 15 hp

Eventtyp Obligatorisk, Introduktion Lokal, plats Zoom
Lärare: Caroline Blomquist
Innehåll: Introduktion
14:00 till 16:00

Livsmedelssäkerhet, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Zoom
Lärare: Caroline Blomquist
Innehåll: Hållbar näringsförsörjning och förändra konsumtion av livsmedel
tisdag, 19 januari 2021
10:00 till 12:00

Livsmedelssäkerhet, 15 hp

Eventtyp Föreläsning, Obligatorisk Lokal, plats Zoom
Lärare: Stig-Olof Holm
Innehåll: Hållbarhetsmål, miljöförändringar. Introduktion: Ekologisk fotavtryck och tvärgruppsredovisningar om hållbar livsmedelsförsörjning Introduktion: Minskat matsvinn- regionala strategier
onsdag, 20 januari 2021
08:00 till 17:00

Livsmedelssäkerhet, 15 hp

Eventtyp Självstudier
Innehåll: Inläsning och eget arbete: Hållbar livsmedelsförsörjning
torsdag, 21 januari 2021
08:00 till 17:00

Livsmedelssäkerhet, 15 hp

Eventtyp Självstudier
Innehåll: Inläsning och eget arbete: Hållbar livsmedelsförsörjning
fredag, 22 januari 2021
10:00 till 12:00

Livsmedelssäkerhet, 15 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Zoom
Lärare: Stig-Olof Holm
Innehåll: Växt- och djurproduktion
13:00 till 14:00

Livsmedelssäkerhet, 15 hp

Eventtyp Seminarium, Obligatorisk Lokal, plats Zoom
Lärare: Stig-Olof Holm
Innehåll: Seminarium ekologiskt fotavtryck samt räkneövning
lördag, 23 januari 2021
söndag, 24 januari 2021