Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Schema

Välj vilka kurser och grupper du vill visa i ditt schema

januari 2022

  • måndag, 17 januari 2022
    13:00 till 14:00

    Livsmedelssäkerhet, 15.0 hp

    Eventtyp Obligatorisk, Introduktion Lokal, plats Zoom
    Lärare: Caroline Blomquist
    Innehåll: Introduktion till kursen
    14:00 till 16:00

    Livsmedelssäkerhet, 15.0 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Zoom
    Lärare: Caroline Blomquist
    Innehåll: Modul 2: Hållbar näringsförsörjning och förändra konsumtion av livsmedel. Introduktion: Minskat matsvinn- regionala strategier
  • tisdag, 18 januari 2022
    10:00 till 12:00

    Livsmedelssäkerhet, 15.0 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Zoom
    Lärare: Stig-Olof Holm
    Innehåll: Modul 2: Hållbarhetsmål, miljöförändringar. Introduktion: Ekologisk fotavtryck och tvärgruppsredovisningar om hållbar livsmedelsförsörjning
    13:00 till 17:00

    Livsmedelssäkerhet, 15.0 hp

    Eventtyp Självstudier
    Innehåll: Inläsning till seminarium och tvärgruppsredovisningar
  • onsdag, 19 januari 2022
    10:00 till 12:00

    Livsmedelssäkerhet, 15.0 hp

    Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Zoom
    Lärare: Stig-Olof Holm
    Innehåll: Modul 2: Växt- och djurproduktion
    13:00 till 17:00

    Livsmedelssäkerhet, 15.0 hp

    Eventtyp Självstudier
    Innehåll: Inläsning till seminarium och tvärgruppsredovisningar
  • torsdag, 20 januari 2022
    10:00 till 11:00

    Livsmedelssäkerhet, 15.0 hp

    Eventtyp Seminarium, Obligatorisk Lokal, plats Zoom
    Lärare: Stig-Olof Holm
    Innehåll: Seminarium 1: Ekologisk fotavtryck samt räkneövning
    11:00 till 16:00

    Livsmedelssäkerhet, 15.0 hp

    Eventtyp Självstudier
    Innehåll: Förberedelser presentation för tvärgruppsredovisningarna
    15:45 till 16:00

    Livsmedelssäkerhet, 15.0 hp

    Eventtyp Deadline
  • fredag, 21 januari 2022
    09:00 till 12:00

    Livsmedelssäkerhet, 15.0 hp

    Eventtyp Obligatorisk, Redovisning Lokal, plats Zoom
    Lärare: Stig-Olof Holm
    Innehåll: Tvärgruppsredovisning: Hållbar livsmedelsförsörjning
  • lördag, 22 januari 2022

    Inget är schemalagt idag.

  • söndag, 23 januari 2022

    Inget är schemalagt idag.

Vecka 3 måndag, 17 januari 2022
13:00 till 14:00

Livsmedelssäkerhet, 15.0 hp

Eventtyp Obligatorisk, Introduktion Lokal, plats Zoom
Lärare: Caroline Blomquist
Innehåll: Introduktion till kursen
14:00 till 16:00

Livsmedelssäkerhet, 15.0 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Zoom
Lärare: Caroline Blomquist
Innehåll: Modul 2: Hållbar näringsförsörjning och förändra konsumtion av livsmedel. Introduktion: Minskat matsvinn- regionala strategier
tisdag, 18 januari 2022
10:00 till 12:00

Livsmedelssäkerhet, 15.0 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Zoom
Lärare: Stig-Olof Holm
Innehåll: Modul 2: Hållbarhetsmål, miljöförändringar. Introduktion: Ekologisk fotavtryck och tvärgruppsredovisningar om hållbar livsmedelsförsörjning
13:00 till 17:00

Livsmedelssäkerhet, 15.0 hp

Eventtyp Självstudier
Innehåll: Inläsning till seminarium och tvärgruppsredovisningar
onsdag, 19 januari 2022
10:00 till 12:00

Livsmedelssäkerhet, 15.0 hp

Eventtyp Föreläsning Lokal, plats Zoom
Lärare: Stig-Olof Holm
Innehåll: Modul 2: Växt- och djurproduktion
13:00 till 17:00

Livsmedelssäkerhet, 15.0 hp

Eventtyp Självstudier
Innehåll: Inläsning till seminarium och tvärgruppsredovisningar
torsdag, 20 januari 2022
10:00 till 11:00

Livsmedelssäkerhet, 15.0 hp

Eventtyp Seminarium, Obligatorisk Lokal, plats Zoom
Lärare: Stig-Olof Holm
Innehåll: Seminarium 1: Ekologisk fotavtryck samt räkneövning
11:00 till 16:00

Livsmedelssäkerhet, 15.0 hp

Eventtyp Självstudier
Innehåll: Förberedelser presentation för tvärgruppsredovisningarna
15:45 till 16:00

Livsmedelssäkerhet, 15.0 hp

Eventtyp Deadline
fredag, 21 januari 2022
09:00 till 12:00

Livsmedelssäkerhet, 15.0 hp

Eventtyp Obligatorisk, Redovisning Lokal, plats Zoom
Lärare: Stig-Olof Holm
Innehåll: Tvärgruppsredovisning: Hållbar livsmedelsförsörjning
lördag, 22 januari 2022
söndag, 23 januari 2022