Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Intresserad av kostinformation?

Du som är student vid Umeå universitet erbjuds kostinformation av dietiststuderande som handleds av legitimerade dietister från Institutionen för kost- och måltidsvetenskap.

Vill du lära dig mer om kostens betydelse för hälsan? Är du intresserad av att vid tre tillfällen à 45 minuter få motiverande samtal med inriktning mot hälsosammare livsstil, tips och idéer på bra mat just för dig? Vi kan hjälpa dig med råd och tips!

Önskar du kostråd vid en specifik sjukdom/ diagnos ber vi dig kontakta din hälsocentral.

Kostinformationen är kostnadsfri.
Alla berörda har tystnadsplikt.

Vid frågor kontakta Ewacarin Sehlstedt leg. dietist, tel: 090-786 64 84 eller om ingen svarar går det bra att lämna ett meddelande.

Är du intresserad? Anmäl dig här via vårt webbformulär.

Anmälan kostinformation

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret. Om du är inloggad och ändå inte kan skicka det, se till att "Do not track" inte är aktiverat i din webbläsares inställningar.

Kryssa i det du vill lära dig mer om

Institutionen för kost- och måltidsvetenskap

Personuppgiftsansvarig: Leg dietist/Univ adjunkt Ewacarin Sehlstedt
901 87 Umeå
Tel: 090-786 6484
E-post: ewacarin.sehlstedt@umu.se
 
Institutionen för kost- och måltidsvetenskap skulle vilja att du lämnar information om ditt namn, telefonnummer och e-postadress i syfte att vi ska kunna kontakta dig och boka tid för Kostinformation.

Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss. De personer som får tillgång till dina uppgifter är ansvariga handledare (lärare vid institutionen) samt den student som kontaktar dig för bokning av tid. Samtliga lärare och studenter är bundna av tystnadsplikt enligt § 6, 21 kap och 25 kap samt Lag inom yrkesverksamhet för hälso- och sjukvård 2 kap § 8-11.

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.

Samtycke till anmälan

Jag samtycker till att Institutionen för kost- och måltidsvetenskap behandlar personuppgifter om mig i enlighet med det ovanstående.