"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Studievägledning Tekniskt-naturvetenskapligt basår

Behöver du planera dina fortsatta studier eller funderar på vad du ska göra efter utbildningen? Prata gärna med en studievägledare. Beroende på vilken typ av frågor du har kan du vända dig till olika studievägledare.

Basårets studievägledare

Om du har frågor om dina studier på basåret skall du ta kontakt med basårets studievägledare. Det kan t.ex. vara frågor om garantiplats, vilka kurser du behöver läsa för att uppnå en viss behörighet, vart du kan vända dig om du mår dåligt eller om du behöver hjälp med att förbättra din studieteknik. I faktarutan här nedan finns information om hur du kan kontakta basårets studievägledare.

Om du behöver hjälp med att planera dina studier efter basåret skall du ta kontakt med den centrala studievägledningen vid Umeå universitet, se mer info längre ner på denna sida.

Kontakta basårets studievägledare

Telefontider

Måndag – Fredag kl. 9.00-12.00 och 13.00-15.00
 
Ring på 090-786 5691
 
Om jag inte svarar kan du lämna ett meddelande så ringer jag upp dig så snart jag har möjlighet. Det går även bra att skicka ett mejl till cecilia.rydberg@umu.se

Mejl

Skicka din fråga till cecilia.rydberg@umu.se
Kom ihåg att ange för- och efternamn och tydligt beskriva din fråga.

Zoom

Om du önskar boka tid för vägledningssamtal via Zoom skickar du ett mejl till cecilia.rydberg@umu.se
I mejlet behöver du även beskriva vilka frågor du vill diskutera vid mötet.

 

Programstudievägledare

Om du vill veta mer om ett specifikt program kan du ta kontakt med programstudievägledaren för just det programmet. Det kan gälla frågor om hur utbildningen är upplagd, val av programkurser, möjligheter till praktik och utbytesstudier eller vad som gäller vid studieuppehåll och tillgodoräknande.

Du kan hitta personer att kontakta för en kurs eller ett program på just den utbildningens sida. För utbildningar vid Teknisk-naturvetenskaplig fakultet kan du även hitta kontaktuppgifter till programstudievägledare och programansvaiga på fakultetens sida.

Centrala studievägledningen

Till den centrala studievägledningen kan du vända dig för att få svar på allmänna frågor om studie- och karriärval. Kontaktinformation och tider för studievägledningen hittar du här.

Senast uppdaterad: 2022-04-28